ja majdnem minden napi maxon...mit nekünk leminősítés, ha beraknak a bóvliba akkor is majd csak verszik és veszik, akik most vesznek...hát nem tudom, ők tudják, én nem ezért nem is veszek semmit, mindenesetre bátrak.
én a le-re szavazok, bár oda teszik ahol nekik a legjobb, de látszik amit a tcom kapcsán is írtok adják vég nélkül, de nagyon okosan és óvatosan, mert ők jól tudják h adni akarnak még.
Ha emlékszel rá! Tavaly is ez volt! Akkor telko 720-as szint volt így védve sok héten keresztül. Mivel idei alj kb 513, ezért sok vevő oda áll be. Ha nem DT gondolkodik, akkor nem fog rosszul járni. Talán...
Törölt felhasználó2010. 12. 23. 16:21
Kérdés ,hogy megéri benne maradni és tartani innen ,mert ha jön forgalom egyből lemegy vagy innen lecsorog majd forgalomnál felrátják és le.
Azt kifelejtettem ,hogy a meglévő vevők meg nyugodtan beállnak és addig várnak míg csak kell ,mert tuti biztosak a dolgukban.Otpnél is ez volt 230 felett csak a kis forgalom miatt még itt van egyébként már 4500nál lenne.
Telekom nem röhejes.:)Tipikus könyv típus mikor sok sok eladó van de nincs vevő.Nem állnak be ,hogy talán talán vissza visszamegy és adják adják amíg tudják azon a szinten majd jön valaki aki gátat szakít és kénytelenek beverni.Felfokozott izgalmi állapotban stresszesen görcsölve ülnek a képernyő előtt(saját pénz esetén) ,hogy vazze nem fogok tudni kiszállni nagy bukó nélkül.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?