én is csak gyakorlásképp kereskedek 0,2 lottal.... ma már 50USD a haszon, 4 tréd 3/1; nyerő/bukó.... jövőre élesítek! sokkal könnyebb itt keresni, mint a BÉTen.
Mindenkinek kellemes ünnepeket, és nagyon boldog új évet kívánok sok pénzzel együtt!
B.U.É.K.!!!
Ja. most nézem az tényleg letört mai nap. Akkor mehet tovább le?
reggeli fxpro tipp szerint 83.45 alatt short 82.9 és 82.6 célokkal.
Ááá, nem nyúlok bele én már semmi komolyba. Legtöbb futira nem lesz holnap már kereskedés, és 3 napra nem hagyok pozit. Devizákraholnap 19:00-ig lehet kereskedni, de ki a fene kereskedik karácsonykor?
Szerintem marad a január forexre.
usd/jpy short...! stochi most eladáson m15...stratégiám egyszerü: eső bolinger közepétöl short, ha stochi eladáson...nos, most épp ez van.... csak gondolom szólok...
Ma remélem short nap van tényleg, de lehet megint csak a részvények esnek, és a határidő meg se moccan. Pedig jó lenne bux1112-nek 21700-ra mennie még ma:)
Jaja. De megint jó volt az fxpro tipp, amit reggel beírtam. Jó lett volna 50 pip. Az 0,5 lottal nálam 250 USD lett volna. Mindegy, úgyis januárban indul a nagyüzem. Ha töri ma az 1.3070-et, akkor 1.3030-1.3000 meglehet. De én nem nyúlok már bele, majd januárban 1.3000-1.2600 lesz a shorti:)))
Ja, a lefele meg olyan gyors volt, hogy mivel nem nézem folyamatosan, ezért a lefeléről lemaradtam.
Sabaj, nézem a következő lehetőséget, ott legalább vannak :)
Te soha nem fogsz ezzel keresni, mert annyit károgsz, hogy mire tényleg esünk, lemaradsz róla :)
Én viszont semmilyen várakozzással nem állok neki a görbének, csak nézem, és következtetéseim levonása után vagy long irányba, vagy short irányba állok be, majd a célár elérése, vagy stop kiütés után elteszem a péztet :)
...és ezzel lám MOST kerestem, nem holnap, meg holnapután, vagy sohanapján :)
Ez a hét (és vélhetően a következő is) a brokik játéka.
2 napja short volt a nyerő, tegnap a long, ma vélhetően short nap van megint :)
Sajnos nem volt merszem meglépni, mert még kezdő vagyok, de bejött volna (ezzel a "volna" dolgokat befejezem, mert a tőzsdén ilyen nincs. Csak az van amit meglépsz.. utólag meg kár nyafognom. Elmúlt, hát elmúlt).
Januárban már remélhetőleg komoly kereskedés is lesz. Szóval, ma vsz lekötés valószínű, vagy legalábbis addig lecsorgás (a lekötésre nem veszek mérget, de ilyen forgalom mellett könnyen megtehető és a brokik így tudnak jelentős kiflipénzre szert tenni) .. :)
Szia!
Ezeregy éve nem hallottunk felőled! :)
Még melózok, van pár futásom ide-oda, közben ráérek játszani. Kaják félkészek hajnalig volt főzőcske. gyerekek, asszony díszítenek én melózok....idilli nagycsalád :-)
Aztán lesz fa is , a filmszinte kizárt, de könyv valószínü.
Ez nem így működik nálam.
Nyár óta volt otp longom több is 5100 felett benéztem túl hamar dobtam a szeptemberit(német nagybank akkor zakózott pont) otp meg 6100-ig szaladt szép nyerő lett volna ez van, viszont onnan a short nagyon jó lett bíztam a résben, hogy lemegy addig(le is ment). DAX-ban volt komolyabb bukó, de szerencsére nem zártam így egy nap közel 200pontos korrekció jócskán pluszba rakta így az is nyerő lett. Összességében semmilyen bukóm sincs csak nyereségem ebben a fél évben amióta csinálom! :) Figyelni kell nem vitás, de minden érik egy jó kis korrekcióra és lehet új évben is kaszálni!
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?