nagyon nem kell izgulni, szép kis bearish slingshot van m30-on hátiban (az első is bejött, a charton lehet látni mind a kettőt, pirossal jelöltem) szóval sztem short most jónak tűnik, otit sem tartja meg az 550 (remélem :D) link
én rájöttem ez a mai nap voltképp mi is.. (ez a forgalom nélküli sávozás a futikban, meg a kis spekik 10-20 pipes játéka dögunalomig...) vélhetőleg ma tanácskozik forródróton jonh az egyik nagy hedge fund kezelő és hívja james-t a másikat: hogy "hé te, mi a franc volt ez tegnap?! most te kitáraztál?! nem az volt megbeszélve, hogy snp 1400-n borítunk?! ejnye.. pedig épp az imént beszéltem ben-nel is, mondta van még papír meg festék, ne aggódjunk.. na most hogy lapátoljuk vissza a szart lóba szerinted?!"
várjuk, hogy a nagy testvér DAX mit mont.
Ő meg arra vár, hogy a még nagyobb testvér a DJ mit mond..
Mivel ő meg szívatni szokott. (17:30 irány mindíg ellentétes) ezért bux ma is fennt zár... Majd amcsi megint le.. de ebből mi kimaradunk. (csak demón nő a pénzem)
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?