ha észrevetted volna, a tőzsde most hasonlít ahhoz a pókerbajnoksághoz, ahol a bank beültetett játékosa cinkelt lapokkal vagy ingújjból elősunyizott ászokkal játszik.. így értelmét veszti bármilyen TA...
ha nem 1350en, akkor 1400on, ha ott sem, akkor 1440 ha ott sem 1500 utána 1550... Aztán ha esetleg valahol fordul, majd azt mondod, mekkora király vagy, hogy megjósoltad a fordulatot :))))
az hogy miért lőtt ki az indexek tömege és hogy mit hoz ez egyiptomnak nincs összefüggésben.
nálunk is volt vérnélküli rendszerváltás 89 ben egyesek szerint. szerintem csak egy kisérlet volt rá és most szépen megy a viszazárás. csak nem vettük észre hogy az ajtót befalazták. az akadályt át kell ugrani, mert ha kikerülted vissza fognak küldeni újrázásra. Lehet korátlanul pénzt nyomtatni mégsem oldódtak meg a gazdasági bajok, mert nem ez a kezelés módja. így össze fog omlani az egész rendszer mert müködésképtelen csak a mikor a kérdés.szerintem. vágyni nem vágyom mert szeretném nyugton élni az életemet és a gyerekeimét is szeretném bizosítani. nem lesz könnyű.
Mubarak lemondott, ennek örülnek Amerikában, kb. ennyit is a hamburgeres agyuk!
Ugyanis Egyiptom kivívott valamit amit több mint valószínű, hogy most már az elnyomott többi arab ország is megkísérel, ez egy dominó lesz! Mubarak nem véletlen akarta a békés átmenetet szeptemberig ez nem jött össze valszin amerikai nyomásra!
SnP 1350-en fordulós, DAX akár fordulhat innen is!
7370 a fibo, ez azért még nem áttörés, innen szerintem biztosan lesz korrekció, ma lehet megmaradnak itt, de hétfőn biztosan, 7160 vagy 7080at látom valószínűnek.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?