Nos ugyanazt látom, amit én is vártam, 5500ra esés, onnan esetleges felpattanás, bár én nem foglalkozom OTPvel, így nem is érdekel meddig mehet vissza, de valóban A-B pont 50-61.8%áig.
A fej vállas teoriát mondtam este a stoki aprohirdetés topikba, én fej-vállban-fej-vállat láttam.
Egész normálisnak tűnik az elemzése ebben igen. Viszont egyész felefele jövő hullámát nem tudom megnézni, de amit 4es pont körül látok rendben van.
Viszont amit talán nem írt, de akár én egy lefele futó elliottott is el tudok képzelni, annak 4es pontján pihenünk. Ez az elliott a három napos esésre vetítve.
Akkor még van egy löket 5ös pontra, de nem kell mindenben keresni valamit, azért én figyelem azt, azzal teljesül 5500. :)
Nekem is rögtön porti jött le az írásból, már első hozzászólásából.
Nem baj, én nagyon csípem az embert, hiányzott is, de ezt tudj, mindig egyet értettem vele, legalábbis amikor megismertem 2008tól, akkor jó volt a meglátása, a talicskás részre csak NBM elmékszik ,-)
Azért minden felhúzásra a TA már nem longra áll hanem minden hullámtetőt shortra adnak!
Még most megveszi a huzigáló, de ha felszaporodnak a 40-50pontos dobások keményen beszophatja!:)
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?