meg 15, 30, és 60 percesen is :o) én már nyitottam shortit rá 7035, stop 7045 (100 fibó+ egy kicsi) tp#1:7008 (pivot) tp#2: 6985(boli közép), követő stop 35pont.... maglássssuk :o)
Megvan az ék a hatiban. TA alapján 100 pont lehet benne fel. Ez még a mai napon meglehet, ha veszik a kötvényeket.
Ha lefele tör ki, akkor minimum ennyi esés. Erre kevesebb esélyt látok.
Nekem céláram most 23300.
4 konti long poziban vagyok 22800 óta.
Nyögvenyelősen lehet meg a cél mert a DAX emelkedés lassul. Az én célomat a DAX már elérte. DAX Short még korai, de jelzéseket figyelni kell.
Tető akár 7080 körül is lehet....azt viszont 2 nap céltalan oldalazás után teheti meg. Ez alatt a BUX talán felemelkededik. Azután nagy zakó jöhet, de korai ezt még elemezni...
Az oroszok elzárták az olajcsapokat, erre sem rezdül a piac , csak emelkedik emelkedik.
Nincs itt vész, becsapnak mindenkit , mert végig emelnek. Riogatnak Diszno országokkal, hogy nagy a baj, közben töretlen az emelkedés.
Úgy értem, hogy a mindenkori napi csúcsa alá 50 pontot nem tud esni. Ha esni akar , azonnal beteszik a brókerek a támaszt. Magyarán űzik a shortosokat, nem engedik őket alacsonyabb szinten kiszállni. Aki eladást nyit veszít.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?