Ugyan már!
12 év alatt mennyi a maximális pénz amit betehetnek? havonta 7000000 8%-a ?
Így számolva 80640000 jön ki, ami sok pénz, de ilyen emberből nem sok lehet. Szerintem 20000 embernél több nem fog visszalépni átlag 10millióval nem számottevő összeg.
nagy kérdés , hogy a menyiségi pénzel rendelkezők maradásakor mit lép a kormány., mert ha a visszalépők többsége a minimálbéresek táborának nagyja lesz és a nagyobb megtakarítást felmutatók maradnak, akkor borul a nagyfőnök elképzelése a 3000000k.rol.
A MNYP pépörök csak nyáron fognak az állam kezébe kerülni, addig felmutyizzák a piacot kb 25000-re és onnan egy kicsit megborítják a bilit. :)
Ez lenne a legideálisabb:)
Ajjaj, a hegytető valahol 25k környékén van. Addig még lehet menetelni.
Törölt felhasználó2011. 01. 10. 08:21
Ebben az évben már lengyel barátaink segítségére sem számíthatunk?
Van infója valakinek hogy később helyreáll-e az oldal real korábbi működése?
Dax még a pénteki árat mutatja.:(
Dax szerintem ma is esni fog, kérdés mennyit. A bux akár emelkedhet is, bár most a 4 blue épp sávtető környékén. Az egis viszont igen szépen néz ki, ha 21k körül nyit, 22,3ig mehet nálam.
Persze nagy kérdés a hogyan.
pénteken duplán megszivattam magam, nyitó után vártam a gyors felhúzást, elmaradt. Végül beleadtam a már beállt szinten. egész nap tili-toli sehová, vártam. zárás előtt picit elindult, gondoltam lekötik, hát visszahúzták -5 ft a vége. ...és péntek volt
ma hétfő új hét új nap új remény.
kiderül...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?