Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Private Banking friss:-BUX napi: A visszatesztelésből lefordult az index, ami annak a jele, hogy a fő trend csökkenő, az emelkedés csak korrekció volt. Mivel az 50000-es szintet nem tudta visszatesztelni, ezért a korrekció mértéke alacsony volt. Két fontos szint közé szorulhat hosszabb időre tehát. Az 50 000-es szint felülről ellenállás, alul a 37 500 lehet támasz. A hosszú kép még sokáig nem fog változni long trendre, hónapokról beszélhetünk mire az ideális csökkenő trendvonal törhet. Támaszok: 37 500; 34 375; 31 250. Ellenállások: 50 000; 56 250; 59 375.
Köszönöm szépen a válaszokat. Én is valami hibrid megoldásra gondolok, mert valóban van mikor 10 pont értékkel elkezd fel-le ugrálni másodpercenként, itt tuti robot van. De máskor meg meg sem mozdul az 50-50 mikor közben vannak kötések különböző árakon. Mondjuk ez a része mindegy is, nagyon jó hogy vannak! :)
Amugy nem zarom ki, hogy robotot kapcsolnak ra, amikor nyugis piac van, mert 10-20pontokat ugral ki-be tobbszor.. Ez robotszeru ugras.. ha pedig hirtelen ugras van, felugrik magasabb arra eladasin, lefele vetelin
1. Igen. 50k OTP, 50K Erste 2. Maualisan ki/be allnak 3. Nem robot. Piaci arhoz viszonyitanak, miutan kialakul kereslet/kinalat 4. Mert nem kotekesek bent allni. Megvarjak a kiegyenlitett piaci kereslet/kinalatot. 5-10-30percig is varhatnak
Sziasztok! Kicsit olvastam az árjegyzők kapcsán. 4 kérdésem lenne: 1. Jól értem-e, hogy akkor napközben amit láthatunk 50-50 vételi és 50-50 eladói oldalon az a két árjegyző lenne? 2. A két árjegyző teljesen automatikusan áll be, azaz robotok, vagy manuálisan ember állítja az értékeket? 3. Ha robotok akkor pontosan mi alapján állnak az adott értékre? Mihez viszonyítanak? Mikor mozdulnak? 4. Miért nincsenek ott nyitásban és zárásban? Köszönöm ha valaki korrekt válaszokat ad. Mindenkinek sikeres kereskedést!
A magam részéről én sem vesztem el, csak egy ideje az Otp-vel kereskedek inkább. A hatizástól már elriasztottak a gyenge likviditás, az eszetlen kamattágulás és a letét folyamatos emelése. Egyetlen esetben kötök, ha esést szimatolok a Bét-en, mert részvénnyel nem olyan kényelmes shortolni. Ma egyébként kivételesen kötöttem hatit (shortot), bő 1300 pont volt kötéskor a kamatkülönbség. Erre persze szokás szerint mi történik, Bux-ot beverik nap végén, hati meg felugrik az ellenkező irányba, most már több mint 1500 plusz a kamat. Igaz, hogy több pénz kell hozzá, de nekem az Otp-vel nagyobb élmény kereskedni, csak ezért vagyok távol.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!