Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
MT4ben lehet perces, 15perces, 30perces, oras, esetleg napos gxertyakra kereskedni TAra. Kitoresi gyertya vetel, stop kitores ala. Lefele ugyanez. Ez tud mukodni. Funda felejtos, vagy hosszutav
Sajnos minden idoszakosan jo. Atmesz bitcoinra, mar keso, olaj robog, atmesz es keso. Usaba atmesz, ugyanaz a szarakodas daxszal egyutt. Mire meglatod mi ment jol, mar keso
Erolteteik a longerek. Mindegy en mar ugy is minden zset elkoltottem, betoltam befektetesekbe. Maradt 2misi a szamlan hati jatekra, de lassan az is sok ide
2órás chart tele van alsó hosszúkanócos gyertyákkal, miközben lényegében lefelé ereszkedünk. Mintha esni is akarna meg nem is, de a határidős dax-ban is ezt látom, csak az oldalaz. Egy szint alól visszatolják, de fél-egy százaléknál többet nem tud menni egy levegővel az sem.
Tavaly majus ota vege a virusnak duma, nivemberben 13000pont emelkedes, hogy vege a virusnak. Es eltelt 5honap es minden nap uj rekord, sot azota mar lezarasok, suli bezarasok. Tavaly 3fertozottre estunk 19.000pontot
Szerintem a korrekciókat a trendkereskedők okozzák (mint pl. én), és ez a BTC-vel kereskedők kisebb részét képezi. A nagy intézményi befektetők tartós, hosszú ideig tartó befektetésre szánják, tartják a kriptovalutát. Tehát azért nem tud alacsony áron venni egy nagy befektető mert nincs olyan intézményi befektető aki adja. A sok kicsi trendlovag pedig nem tud jelentős korrekciót eredményezni.
Nem tudom mire jo ez a szenvedes, es ATH hajtas. Latszik a piaci szereploknek a hata kozepere nem hianyzik.. Megy a tubus presles, isszuk a levet. Ez van. 2-3ezres OTPnel rogton jonnenek a 100.000es csomagok. Addig legyen ez a szenvedes
Erre írtam, hogy egyelőre erős long trend van. 20.000 $-ra történő esésnél már nyilván trendváltásról beszélünk. Természetesen ilyen esetben van egy határ, amit technikai elemzés alapján próbálok belőni (alakzatok, támaszok, fibonacci) és benyelem az esetleges bukót, ha trendváltás következik be.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!