Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Pont azért vagyunk óvatosak.
Azért a chart sok mindent elárul. Annak is lesz előzménye, ha 1929es válaság szerű lesz.
jelek mindig vannak a charton: Először ki kell szállnia a nagykutyának, mert leönti nullára annak nagy poénja nincs
Nyugi, rengeteg ilyen volt a tőzsdén, lesz majd lecsengés olyan, hogy nem, hogy a fibot, hullámot meg az összes kuruzslást szétüti :)
1929 es csárt február- nyár végiig. Utána a fekete hétfő.
'Yellen : nem kéne sokáig várni a kamatemeléssel..."
Wazze...akkor most emeld meg amennyire szükséges...nem kell ez a maszatolás ...ez kész...
annyira félek bármilyen eséstől hogy szerintem 1 % -os esésnél szívrohama lenne :D
Köszi Bud.
Jó meredek ez az órás trend a fekete trendvonal felett. A fura meg az hozzá, hogy kinyit 120darab MOLlal, 900darab OTPvel, 800darab Mtel, és kb 1300darabbal ma a piac. Ehhez a majdnem 90fokos emelkedéshez? Ezt egy ember megcsinálja ezt a nyitó forgalmat. na mindegy.
Ez van
OTPt már tizedelték is akkorát emelkedett, 100.000lenne. Ha valami akar emelkedni az többszörözni is tud.
Még válság előtti szintet sem értük el.
Ezért nem könnyű azt mondani, hogy drága. Igen az 1200-3500hoz képest drága. Anno ott 4500körül volt a fair érték. Most nem tudom mennyi a fair érték, azóta 2szeresén a papír. De ez mondjuk nem számít ha van pénz, és csak 4blue chip van a Magyar tőzsdén
Én fognám eladnám és kivinném a lét olyan helyre amiben van potenciál hosszú távon és olcsó. OTP borzalmasan túlértékelt. Ráadásul nyakunkon a kötvényháború, a sok bejött lóvé ami tolta a jegybank ellenében a forintot meglódul kifelé, akkor pedig már devizában is bukta.
Olyan illikvid, hogy ezt egy nagy aki hajtja és már lent rég bevásárolt nagy pakkokat simán meg tudja játszani, és akkor nem fog felfelé menni a bux hanem le 7-8kt is talán, nagy tőkeáttétellel sokkal többet kaszálhat, mint egy 50ks buxon ahol már senki sem venne csak eladna mint ő.
Nem is kell tudni semmit, de azért a veszteséggel vigyázzon!
Közhely, de csak a nyereség vigyázz magára!
Úgy érzem maga túltrade szindrómában van, over trade rossz!
1 hónapig ne figyelje, ne kössön.
Igen, most ezt kéne csinálniuk, nem lenne rossz ez az elképzelés egy oldalazó/vegetáló piacon. Na de ha 50K lesz BUX, elég nagy balgaság megcsinálniuk.
Franc tudja. Mi nem tudhatunk smemit, csak haladhatunk az árral.
Hmm. én ha nagy speka lennék oszti előtt szórnám egy részét a népre mivel úgyis megveszik, osztikor vágás nyitni a bazi nagy shortot és önteni a jó népet a maradék long eladásával.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!