Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Kitart ma reggel is a pozitív hangulat.
Ma lesz 9órakor itthon kiskereskedelmi adat, az szerintem jó lesz a naptár hatás miatt.
RE: karácsony és Black Friday.
Délelőtt Német IFO index, ami szintén jó lsz szerintem.
Meglátjuk
mm Trump trump trump.. beadták a híreket a népnek, a médiába hogy mi lesz ha trump nyer...jól látszik a választás napján mekkorát esett pánikot keltve, majd mindent megvettek. Nem is tudom ki írta itt a topikban, felesleges a hireket nézni, csak a chartot elég. A hírek csak elvisznek tév útra, de hogy hasznos lenne kereskedésben azt kétlem. Maszlag..
:-)
Ha innét tovább megy SP 2400 -ra, vagy tovább,
BUX meg 34.000 -35.000 -re akkor szerintem az elemzőket most egy jó időre teljesen le lehet írni... mert november óta rendre mellé lő az összes elemző szinte...
hát meglátjuk idén még merre megyünk.
mondjuk én már keresem a jó beszállókat a részvényekben, akkor megy tovább a long ahogy eddig...:-)
USA -ban minden 10. részvény van jelenleg új csúcson :-)
a 6700 ból 603 részvény..._.) biztos egész évben ez lesz akkor ? mert ez is legalább annyira meghökkentő.
de érted...most hova hozzák ?
2300 az SP lassan...
azt mondták ottani elemzők hogy idén 2200-2300 lehet az SP..erre már Januárban teljesítik a célárat ?
persze sosem elég neki az emelkedésből.
azon agyalok, hogy ha én mint egy vérbeli spekuláns a világ vezető szerepébe kerülnék, akkor mindent megtennék, hogy a befektetéseim - még ha bennfentesnek is titulálható - gigaqrvanagy hasznot hozzanak míg a fenti szerepben tetszeleghetek.... szóval elég nagy hüje vagyok ha shortolok bármit is most, mert minek, hiszen mindenre ráhúzhatok egy rózsaszín szemüveget.... lehet hogy a móka még csak most kezdődik???
(mondom ezt persze shortból...)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!