mellesleg, egy kezdő
már figyeltelek az otp-ben is, osztottad az észt rendesen, de te tényleg tisztában vagy vele, hogy ki "szabadult" rá az USÁ-ra?
ha ezt a pojácát nem "fegyelmezik be", márpedig kételkedem, hogy lehet, el fog szabadulni a pokol
én nagyon remélem, hogy amerikában is vannak "hoppmesterek", akik betanítják a majmokat a helyes viselkedésre
de a tény, hogy egy politikai kultúra nélküli milliárdos adócsaló lett az elnök, aki ráadásul viselkedni sem tud, mert kanos, mert szexista, mert populista, mert rasszista, mert nyomorult...
ugyanaz a képlet, mint nálunk
sikerre éhező, állandóan vert, magát megmutatni akaró apja által elismerésre éhező alak --- fiatalkorában hódító, lelkes, középkorúan egy disznó tohonya alak --lassan járni sem tud a két combja vastagságától ---de : papol --hazugságokat, és csak fröcsög, fröcsög, fröcsög
pontosabban: a nasdaq mindig is a buborékokat mutatta ---de ha nagyon elkezd zuhanni, az ránt magával mindent
így volt ez, a nasdaq zuhanással kezdődött az óriási beesés a tőzsdéken
ááááááá, nem akarok vészmadárkodni
ha még komolyabban nézzük:
volt már rá példa, hogy a tech-buborékot fújták az égig, én vettem synergont annak idején 2800-on és adtam 5400-on, mondjuk én eladtam, soros bácsi meg jól belerokkant
persze nem a synergonba, hanem a tech-őrjöngésbe
akkoriban is elvált a nasdaq és a dow
most megint egy hatalmas olló lett
ez csak egy első figyelmeztetés, hogy valami "sánta"
remélem, ez csak egy egyszeri marhaság volt ma
nem, kedves egy kezdő
ez a kiegyensúlyozatlanság -- avagy ha úgy tetszik,a bolhacirkusz kezdete
mellesleg nem vagyok ellene, csak nehezebb lesz így kereskedni
Nem kedves Éva.
Ez csak egy egyszerű szektorváltás az USA piacokon. Clintonból Trampliba (mármint olyan részvényekbe, amelyek Trampli idejében járhatnak jobban a tech szektornál. Pl pénzügy, gyógyszer, ipar, nyersanyag, ezért van DOW ATH-n).
Kenyeret és cirkuszt a népnek...
Mindenkinek más az értékelése, számomra ez még 3 €-t sem ér meg. A saját tőkéje elpárolgott, még üzemi szinten is veszteséges. Nem látom értelmét ilyen papírokat megvenni, ha kiválóakat is lehet kapni.
MOL:
Mai pozi felvételek elrontva... egyelőre a kitörést tesztelte vissza, illetve a 16.7K környékről indult up trendvonal még sértetlen. 2 támaszunk van még, mint a 21MA(18195) és a 18K. ha ezek tesztelésre kerülnek, úgy a 19K felé való kitörés törölhető... ugyanakkor hetesen szükség volt visszavenni az iramból, lévén, hogy túlvett határon volt, valamint a bolifejbe is vissza kell térni... pozik tartva !
BLUE topick