https://invst.ly/11g4gw Magenta pöttyös 3 szögből a kitörés megerősítve. Fibo 1,6 teljesítve. RSI-nél még van hely fölfelé. Mi jöhet még????? Csak nem Fibo 2,6???????????
Az eladói oldal beszédes a lépésközönkénti mennyiségekkel. Szép kontrollált kereskedés ez, egy közeljövőben bekövetkező slusszpoénnal meglátásom szerint.
Talán ma már nem csak egy vevő volt, vagy ha igen, magasabb fokozatra kapcsolt. A TA most jó segítség lehet, Balentum a másik topikban tett fel grafikont. Azt hiszem, most tipikus TA megelőzi a fundás hírt állapot van.
Így van, egy vevő van, ez látszik már hetek óta. Remélem, valaki jól értesült! A többi rv-nél szinte teljesen egyetértek veled, nálam a Wabi játszik még, mert a szektor és a menedzsment kiváló. Sok nyerőt, és azért figyeld a BIF-et a továbbiakban is!
Nem csak én (kb 70%), de nem jöttek a vevők, szerintem egy vevő volt, vele ment a húzd meg ereszd meg 2 hétig. Ügyesebb volt nálam, vagy jobban értesült. Azért is adtam, mert a napi fogalomhoz képest sok volt készleten, nem könnyű eladni ilyen illikivid piacon. A BIF- ben először a tizedelés előtt dupláztam a tőkém. Egyszerű volt, mert benn volt a beszámolóban, hogy a Harsánylejtő beszáron van a könyvekben. Budai telek beszáron? Azóta fontos eleme a portilónak. Volt benne 2-3 köröm (remélem lesz is még). App nálam nem téma, átértékelésekkel túlárazott eszköz oldal (szerintem). Kereskedelmi ingatlanok, nem hasonló a portfolio, ezek esnek nyugaton, nem BIF portfólió. 90- es évek Postabank csalására emlékeztet a sztori. Nem BIF. Alteo, Rába (itt valami történni fog, vagy egybe gyúrják a RM cégekkel, vagy kiviszik, de jelentősen STK alatt van és Ingatlan Győrben Beszáron...), Any (Nigéria) és persze Elnök úr OTP- je. Nálam ezek futnak. AW-- t dobtam a szélhámos vezetés miatt, nem érdekel hogy alul árazott Szélhámosok vannak a vezetésben. MOL- t figyelem, mert ha már senki nem szereti, akkor érdemes venni...
Ha ilyen jelentős pakkod volt (persze a forgalomhoz képest), akkor az utóbbi napok eladója te voltál. Az egyik legnagyobb pozitívum ebben a papírban, hogy kvázi nincsenek beragadtak (akik Luke-tól vették 370 fölött, azok, de ott nem volt még közepes forgalom sem), így nagyot lehet húzni rajta, ha az a szándék. Az app sem rossz cég ugyanebben a szektorban, de a sok beragadt miatt szenved az árfolyam és csak nagy vételi erő esetén tud emelkedni. Nálunk ebből a szempontból sokkal kedvezőbb a helyzet.
366 lett a vége, 4 milliós vétellel, ez az átsúlyozás miatt lehetett. Esetleg így is adhattad volna, ha ki akartál szállni. De várunk vissza, azt hiszem, jó lesz ez nagyon.
Köszi, hogy beírtad! Én maradok, még most is látok fantáziát benne, az átsúlyozós hír is tetszik, a Baross tőkeprogram is sanszos, és valahogy a partizános nyaralós sztori is bizakodásra ad okot.
BIF tulajdonosok topikja