Ez nem teljesen igaz, de a tegnapi valóban egy szép nap volt. :) Ráadásul a mai is elég jónak néz ki. (470) Arra lennék csak kíváncsi, hogy a minek köszönhető a forgalom emelkedése. Hirtelen mindenki rájött hogy ezt érdemes venni vagy beszálltak a spekák vagy csak a titkozatos vevőnek lett sürgősebb? A tegnapi az osztalékfizetés utáni idő második legmagasabb forgalmú napja lett. Ma pedig a a teljes BÉT-en a 6-odikak vagyunk, ami a szokásoshoz képest jelentős változás.
Jóval magasabb a mostani árfolyamnál. De hogy kicsit konkrétabb is legyek. A következő dolgokat figyelem: napi forgalom/piaci kapitalizáció, emelkedés kezdete óta összforgalom/piaci kapitalizáció, tulajdonosi részesedésváltozás (vagy annak hiánya!), napon belüli forgalmi dinamika. Amíg ezek egy irányba mutatnak, nem változik a hozzáállásom a papírhoz.
ahogy én látom holnapspeka nap lehet. probljk majd 415-420 köré visszahúzni de az eladók is észbe kaphatnak és mehetünk 470 ig is...:_)) érdekes nap lesz ..
Elnézve az árfolyamot, gondolom Spéder imába foglalja Mária és családja nevét . Hiába, ez a fiúk sorsa, először az OTP-ből utána a BIF-ből golyózták ki, pedig semmivel nem nagyobb gazember mint az említettek.
Szia! Természetesen nem a jelentésre megy, ezt írtam is korábban. Annyit tudok közölni (ha ez érdekel valakit), hogy ma sem adtam el egy darabot sem a BIF készletemből.
Van egy elég határozott elképzelésem az utóbbi hetek-hónapok, plusz a kgy, amin voltam alapján. Plusz, ha figyeltétek, elmonologizáltam, esetleg BPalival dialogizáltam az utóbbi időben a kereskedés jellegzetességeiről.
Sziasztok! Közel egy éve követem lelkes amatőr szinten a BIF papírt. Még 218-as beszállóval jöttem, osztalékfizetés előtt. Valaki tud segíteni, hogy az elmúlt napok emelkedéséhez van-e valami kapcsolható fontos hír, vagy minek tudható be? (én a féléves jelentésben olyan rengetek okot nem találtam a hirtelen árfolyam emelkedésre, de mint említettem nem vagyok szakértő...)
BIF tulajdonosok topikja