ez nem az, hanem ezekből az indexekből kikerülés most nagyon nem kellett volna ide az tett be neki nem gondoltam volna hogy ennyire leverik azok után, hogy egész évben meg se rezdült a pánikra
A pozitív H1 fényében kíváncsi vagyok mi van a háttérben. Az átsúlyozások pénteken megtörténtek, egyelőre estünk, bár nem túl nagy darabszám mellett. Nyilván valaki még rájátszik egy kicsit az átsúlyozások miatti ersésre, hogy kapjon lejjebb is, illetve minde esik külföldön is, de hiányolom a cég árfolyamvédő politikáját, ami tavasszal remekül működött. Most vajon hol vannak, illetve miért nincsenek?
Ezzel nagyon egyetértek, a hatékonyságot meg saját bőrömön érzem. Egy-két hétig egyébként tuti a dolog, meg ha sürgős határidős munkád van, de hosszútávon, több hónap távlatában, bizony már jelentkeznek problémák.
ez nem igaz. A home office csak ritka esetben működik hatékonyan, online meetingek sem az igaziak. Szvsz a vakcina után (mely nyilvánvalóan kötelező is fog lenni a munkahelyeken...) mindent próbálnak visszaállítani a régi kerékvágásba, s levonják a konzekvenciát. Persze lesz több home office ezután, de mértékkel. Nem mellesleg a kormány be fogja szabályozni ezt is, kötelezni fogja a munkáltatókat extra juttatások fizetésére, ha otthon dolgozik a munkavállaló. Így a cég nem lesz érdekelt ebben, mert nem tud "költség megtakarítani".
Sok stoppot kiüthettek a héten max kb 70 millával. Ha fundás hír lenne, azt kihozta volna a menedzsment...legalábbis remélem. Én tartom 300 felettről, de azért figyelem nagyon. Ilyen árszinten az osztalék már komoly vonzerő, ha tudják a szintjét tartani. (a bp-i szálloda szegmens tényleg kuka, de a parkolási működik, ami az előző jelentésben 0 volt a tavaszi időszak miatt) Legrosszabb esetben megtartom a következő osztiig.
BIF tulajdonosok topikja