Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Otp a legjobb példa. Vettél mondjuk 13 ezren vagy 10 en ami már piszok nyomott ár. Most 8000 úgy,hogy eltökölhet évekig amig egy komolyabb hasznot hoz és közben ketyeg a magas kamat is amit buksz
Különösen veszélyes most 10% os biztos kamatot veszteni akár több éves beragadással. Ha nem lenne kamat akkor lehet tökölni,kivárni de most amikor ketyeg a pénz,nem jó buli
Csak magyar részvényekkel foglalkoztam beragadásokkal jellemzően. De mindig kijövők csak nem volt szerencsém. Nékem - miután van némi tőke - szökségem van komoly rendszeres növedelemre ,ez most a kötvénykamat. Ennek nagyobb tömegét ami már tényleg komolyabb összeg nem áldozom fel csak ha pl nagyon nyomott áron tudnék venni bármit ami minőségi. Részvény,ingatlan bármi. De most ilyen még nincs. Inkább szedjük be a biztos milliókat
Oké, elfogadom. A lufi szerintem karácsony óta leeresztett, 8 hónapja medve piac van. Most ez vagy egy sima medve piaci rally, vagy tényleg fordul és mehet tovább minden, mint régen. Csak most a tényleg jó cégek fognak emelkedni, amik nincsenek eladósodva, jók a fundamentumai, van igény rájuk és az inflációban is jó árazási erővel bírnak. INMD a másik tippem, bár szerintem neked nem való a tőzsde, a reakciód alapján.
Egy videó, amiben arra hívják fel a figyelmet, hogy állítólag Kanadában utasításba van adva a rendőröknek, hogy ugorjanak a kanadai zászlós autókra: People in Ottawa driving a truck with Canada Flag get stopped, Ottawa
Police Officer says "you scarred this city" and tells them it will
continue to happen, guaranteed. Ottawa, July 2022.
Targeted by Police for Canada Flag http://www.youtube.com/watch?v=CunjnBuhiR4
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn