"Békemenet", avagy kiállás a korrupció és pedofilsimizés mellett
https://index.hu/belfold/2018/02/26/marcius_15-en_ujra_bekemenet_lesz/
"Március 15-én újra Békemenet lesz"
.
több millióan lesznek. a kossuth téren. külföldről buszoztatottak mennyien lesznek? :)
te hivalkodsz itt folyamatosan mekkora ász vagy neked havi 1 millió bruttó samfu térj már észhez persze az is lehet, hogy csak álmaidban bárhogy is kérkedni...hát elég ciki
A középosztálynak semmi köze a medián vagy átlag bérekhez, 3.világbeli országban egyszerűen nincs középosztály. Egy jóléti szintet képvisel, aki megengedheti magának, hogy saját normális kocsija, 2 gyereke legyen, akiknek egyetemi oktatása se vágja agyon, eladósodás nélkül, illetve érdemi összeget tesz félre nyugdíjas éveire. A "600k", amit már 35%-al büntetnél a szomszéd szlovákoknál egy átlag értelmiségi fizetése. Ja, és felettébb érdekes, feljebb 1MFt és 20% volt a taksa, mitől szaladt meg hirtelen ennyire a ceruza?
Érvek helyett megint fröcsögsz, személyeskedsz és zagyválsz tele eleőítéletekkel és buta sztereotipiákkal. Ráadásul megint összemosod a milliárdosokat a 600e Ft-ot kereső középréteggel, akiket szénné adóztatnál Ferrarikkal “érvelve”. Nevetséges. Ha ennyi közöd van a valósághoz, szerintem inkább ne írj. Ennek, amit itt produkálsz, semmi értelme.
mi közöd van hozzá? ha milliárdos lennék akkor is ezt mondanám nem lehet jól élni abban az országban, ahol a tömegek nyomorognak tudod mi a jó? amikor nyugodtan beülsz a ferrariba és nem zárod le a tetejét ha leparkolsz sőt, attól sem félsz, hogy összekarcolják élni és élni hagyni ha szerinted 1 millió bruttó magyarországon az átlagos középosztály kereset, akkor vagy nagyon el vagy tévedve, vagy pusztán a kis pénzecskédet félted - mind a kettő nevetséges
"Békemenet", avagy kiállás a korrupció és pedofilsimizés mellett
"Március 15-én újra Békemenet lesz"
.
több millióan lesznek. a kossuth téren. külföldről buszoztatottak mennyien lesznek? :)