Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
3 honapra nagyjabol 1 forintos swap kamatot kaptal/kapsz, azert az nominalisan nem rossz penz arfolyamra vetitve, lejaratig tartva, foleg ha tokeattettel ulsz benne. Valaki(k) krvara veszi(k) a forintot tovabbra is...de leszunk 360-on, ebben egeszen bizonyos vagyok, de elotte meg levagnak mindenkit, ahogy szokas.
Mindkettő, de sajnos valutához már csak ritkábban jutok "jó" áron. A havi bevételhez képest viszonylag kicsi rész keletkezik csak euróban, de elég sűrűn van alkalmam külföldre szakadt honfitársaink valutáját megvásárolni, így tudom megspórolni a valutaváltó költségeit...
Budos ezt most BUX szinte naponta uj ATH, a forint meg keptelen korrigalni...van egy sanda gyanum, hogy a hazai nagyok rohadasig vannak HUF long es ulnek a kamatban.
nekem az inflációs különbség pont elég arra, hogy mindent igyekezzek átváltani, amikor csak lehet. árfolyam nem érdekel nagyon. most 343-ra lenézhet. viszonylagos nyugalmat várok a nyárra, sajnos. mert a bolondszámlán lehet le kell nyelnem a keserű pirulát
nekem az inflációs különbség pont elég arra, hogy mindent igyekezzek átváltani, amikor csak lehet. árfolyam nem érdekel nagyon. most 343-ra lenézhet. viszonylagos nyugalmat várok a nyárra, sajnos. mert a bolondszámlán lehet le kell nyelnem a keserű pirulát
Backtest és ami mögötte van