Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Egyébként tuti lesz majd novemberben is emelés, mert én kb 22%-os éves inflációra számítok jövőre. Jövő február-márciusban bizony 30%-ra fog gyorsulni az infláció, egyrészt az általános európai dízelhiány miatt, másrészt az élelmiszerek (főleg a tejtermékek) újabb intenzív emelkedése miatt...
Lehet húzni az időt, de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb összeomlik a magyar gazdaság. Azt nem tudom, hogy éppen mi fog berobbanni, de annyi bomba ketyeg, hogy egyszer csak valami beüt. Energiaválság, folyó fizetési mérleg passzívum (és folyamatosan romló tendencia), fenyegető autóipari válság, ingatlanbuborék, elszabadult infláció, fenyegető devizaválság, devizatartalék-problémák, termelékenység-stagnálás-visszaesés, szekuláris commodity bull egy nyersanyagszegény országban, szélsőségesen növekvő vagyoni és jövedelmi egyenlőtlenség, iskolák/tanárok helyzete, egészségügyi csődhelyzet, megugró kamatszintek, állmháztartási hiány és költségvetési hiány, MNB által kiöntött soha vissza fizethető 6-8000 mrd FT hitel... Ezek közül egy is éppen elég, hogy egy gazdaság beomoljon, de én még csak nem is olvastam életemben olyanról, hogy ennyi válság legyen egy országban... Ráadásul ezek egymást erősitik. A nemzetköz nagytőke bármiáron való válságelkerülési machináció, és jegybankárok pénznyomtatása, meg a csoda kellett eddig is ahhoz, hogy ne omoljon be ez a szarkupac... De egyszer a jószerencse is elfogy.
Backtest és ami mögötte van