Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Meg a beszéde is akadozik. Nem bír végig mondani megszakítás nélkül egy mondatot. Tele van a holdudvar ilyenekkel. A szociknál sem lógott ki ennyire a lóláb a Madame szoknyája alól.
Én eddig azt hittem a kuplerájban a szabályokat a Madame hozza, de lehet, hogy valójában csak kéréséket teljesít, vagy éppen utasít el, ahogy a "lehtőségek" adottak? :) A kis lotyók nagyon el lettek kapatva az elmúlt években! :)
Amit mond, az igaz, az idozites ertelmezhetetlen. Nyilvan amit mondott, az belso berkekben is tudjak, nem tartalmazott uj informaciot. Gyurka lett a jofiu-rosszfiu vegyes, valaminek megagyazott…
Ez kb olyan mint Hegedüs Zsusza kirohanása. Akkor azt benyaltam, ezt most nem fogom. Az h idáig jutott az ország gazdaságilag nagyban köszönhető a jegybanknak. Nem ellépve amellett, hogy egyébként ha szigorúan azt nézem h mit mond, akkor igaza van..
Nekem aztan nem a szivem csucske a jelenegi vezetes, de itt szerintem nem errol van szo. Alapeset, hogy gyuri es marci kozott evek ota komoly ellentet van, most pedig megy a farokmeregetes, itt az MNB-nek nincs mar veszitenivaloja ergo bevallalhatja a szakmai jofiu szerepet. A 450-es euro arfolyam, a massziv 20% feletti inflacio, az arsapkak es az EU penzek felfuggesztese garantalt IMF…ezt ugye a koleszos fiuk nagyon de nagyon nem szeretnek.
Az egész arra ment ki, hogy gyengüljön a FT, szerintem. Több mint 10 éve erre játszik a jegybank, aládolgozva a kormánynak. Semmi nem változott, ez csak a show része.
Igen. Sztem semmi gond nincs az amerikai gazdasággal. Jobbnál jobb adatok jönnek. 2 döntő momentum lesz: az inflációs adatok és a FED a hónap közepén...
Olvastam. Felmerült bennem, nem-e a jó zsaru-rossz zsaru játékot mímelik. Orbán mégse mndhatja h sz@rban a gazdaság. Viszont valamivel indokolni kell a megszorító csomagokat majd.
Backtest és ami mögötte van