Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
"Gyáva népnek nincs hazája." /Sajó Sándor: A VÉN BOLOND/ (Írom ezt úgy, hogy - békés ember lévén - én is csak a legeslegvégső esetben harcolnék. Ettől függetlenül egyetértek az idézettel.)
Bizony, szinte borítékolható, hogy ugyanúgy bekövetkezne. A "hadisarcot" így, vagy úgy, de meg kellene fizetni.
Meggyőződésem, hogy a mostani orosz vezetés a saját népét gyűlöli a legjobban. Mert mindezekkel a tettekkel az egyszerű emberek jövőjét teszik most tönkre sok-sok évtizedre előre. Ha igazán a saját népükért és nem az egyéni érdekekért, vagyonért, hatalomért dolgoznának, akkor éppen ellenkezőleg tettek volna. Építeni, gyarapodni csak békében lehet.
Titus írta ha őt Orbán a karmelitából kérné h vonuljon be, na akkor lépne le. Ez a jó hozzáálás! Ne már hogy hagyjuk magunkat vágóhídra hajtani! A nemzet mi? Te, én, mi vagyunk. Nem a szántóföld! .
Ez a nők megerőszakolva...azt is jelenti, hogy bizony nem kizárólag lelki traumáról beszélünk. A nők többsége elvérzett, meghalt. Szerencsés volt(adottságainál fogva) aki túlélte. Vagy "kimaradt"
Az is a baj, hogy amerika addig segíti fegyverrel az ukránokat, amíg le nem tarolják az országot, és még van ember aki tud harcolni. Egy vezetőnek, a nép és a családok biztonsága lenne a legfontosabb. De az embereket a gazdasági, politikai hatalmi érdekek beáldozzák, mint bárányt az áldozati oltáron. ****** Zoli, ha azt kérdeznék meg tòlem, legyen-e háború, vagy holnaptól az oroszokhoz tartozunk, utóbbit választanám. Ugyanis, mire egy hadsereg végigvonul az országon addigra, nők, tinik megerőszakolva, a férfiak a fronton sebesülve, elesve, gyerekek, csecsemők, idősek, betegségekben elhalálozva....., nem, nem kell ez! Semmiképp! Én ötven évesen, így látom. . Anyai nagyanyám két háborút túlélt. Sose felejtem a szavait: Ha mégegyszer háború lenne, előtte Ő öngyilkos lenne. Tudta mit beszél és mélyen vallásos volt.
https://www.portfolio.hu/global/20220524/kissinger-ukrajnanak-fel-kellene-adnia-a-teruleteit-a-beke-erdekeben-546785 ,,A volt külügyminiszter szerint Oroszország 400 éve Európa nélkülözhetetlen része, és a kontinens számára kritikus időkben "kiegyensúlyozó hatalomként" lépett fel. Kissinger szerint a nyugati országoknak nem szabad elfelejteniük Oroszország fontosságát Európában, és nem szabad, hogy "a pillanat hangulata elragadja őket"."-van akinek még helyén van az esze, hiába 98 éves, nagy formátumú DIPLOMATA...
Épp a hatodik szankciós csomagot hegesztik és ha visszakapja csak részben, akkor sikoltozik. Pedig nem csak az ukrán gabona fog kelleni, hanem az orosz is, azt majd nagyon szépen kell majd kérni...
Backtest és ami mögötte van