Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Oktoberben kipucoltam mindent, szep ev volt, a nyerobol meg lezartam a hulye opus pozit. Erre mit csinalok a haboru elott veszek osztalekfizetot meg kis otp-t, okos value ajanlasok, cikkek, koszi, na ezek forever rajtam lesznek mar velhetoen. Gyereke lesz.
Elkezdődött, a ravaszabbak már adják. Engem az elmúlt hetekben már 3 nagyon remek ajánlattal kerestek meg, 100 millás értékű ingatlan ajánlattal. Hirtelen rájött az illető pl., hogy már teher számára az ingatlan tartása, mert foglalkozni kell a kerttel, és inkább unokázna. Egy pld., persze neki ráfizetés mert mennek fel az ingatlanárak. Én meg a falvédőröl jöttem le éppen. Azért arra van idő odafigyelni a kert mellett, hogy még a csúcs áron adja el.
Én azért innentőp kezdve nagyobb emelkedésre már nem számítanék, minimum stagnálásnak kell jönnie, ha az emberek nem vesznek fep több hitelt, mert az egész eddigi bumm a hitelezésre épült javarészt...
Backtest és ami mögötte van