Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Bp kiszall a rosznyeftből. De ilyenkor ki a vevo? Vagy csak otthagyja? Szakad a vilaggazdasag szovete, ahogy mergesedik a viszony telnek a napok, ugy lesz helyrehozhatatlanabb a kar. Mar igy is komoly lesz, de hogy a bikanak vege van az is biztos. Egyetlen dolog mentheti ha nem lesz atom, h a penz a realiak fele fordul az infla elol.
Hát, igen...viszont cserébe buktam kicsit az otp-n, szóval én is benne voltam a buliban, még ha áttételesen is...az lett volna a csoda, ha nem bukok ezen a cirkuszon, ritka amiből én kimaradok. :D
Carovics be fogja vetni a neheztuzerseget, mert a gyogyszer mar felig elgurult…szerintem nincs 100%-os alkupozicioban, csak ezt keptelen felmerni sajnos.
Igen. Én is így látom, hogy alá lett becsülve a várható ellenállás...azonban azt is látni kell, hogy Oroszországnak nem ennyi a hadi képessége. Egyelőre nem csúcstechnológiával mennek, hanem a 2.osztályú állománnyal, arról nem is beszélve, hogy (szerencsére) a légi támadások kimerülnek a katonai támaszpontok ellen...
Nekem picit ugy tunik - bar nem ertek hozza -, hogy carovics picit alulbecsulte a testvernepet…ezek pedig naprol napra elszantabbak lesznek. Mig az ukran elnok a frontvonalon biztat, addig az exKGB-s egy bunkerbol fenyeget, ennek is van egy lelektana.
Backtest és ami mögötte van