Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Az amerikai meg japán felhívás nem a legbizalomgerjesztőbb...és további csaparok is átvezénylésre kerültek a nyugati határra...nem tudom mi lesz ebből...
Az a legdurvább, hogy sokan még mindig elhiszik, hogy Viktor valami nagy vezető, aki valóban komoly alkukat tud kötni a M.o.-nál joval nagyobb hatalmakkal. Pedig csak színjáték az egész, elsősorban a magyar választóknak. Egyetértek Stolz kollégával. Persze az egész a hatalom megtartásáról szól, ami zsebre megy, nagyon is. Nem csak nekik, mindenkinek, csak előző előjellel. Leszarják mennyit ártanak az országnak, nemzeti kormány, viccnek is rossz!
Így van ez. Persze a határidő sem elég likvid, kritikus helyzetekben komolyan eltérhet, szóval nem istenítem én, egyszerűen csak mérlegeltem előnyöket és hátrányokat és így egyértelműen nyert.
Azért Trump a törzs fidesszavazónál nem hiszem, hogy népszerű lenne, legfeljebb a mesterségesen kitenyésztett fröccsöntött magyar alt right "gondolkodóknál". De hogy is volt a nem avatkozunk be más belpolitikájába nagy tiszteletünk mellett szlogennel?
Ehhez mit szóltok, nagyon hiányzott hogy ezzel is hergeljük az USA-t: https://www.portfolio.hu/global/20220211/magyarorszagra-johet-donald-trump-526193 - elment Viki, külön utas egyeztetést folytatni Putyinnal, - látványosan elutasítjuk a NATO szimbolikus felvonulását, (nehogy már valaki azt gondolja velük vagyunk!) most meg ez a gesztus, BESZAROK!
Backtest és ami mögötte van