Mosoly :-) A 35percent közkéz szép terv, kérdés hogy mikorra tervezik megvalósítani. Örülnék egy KGy-nek, még ebben az évben. Szép hétvégét mindenkinek.
Törölt felhasználó2021. 10. 01. 13:02
Valaki megtudja mondani mennyiert vezethetik be az ujreszvenyeket .Mi alapjan hatarozak meg az uj reszvenyek arait:
Szia. Na itt van....:) https://www.portfolio.hu/uzlet/20211001/tovabb-novekedne-a-regioban-az-autowallis-reszvenykibocsatassal-vonnanak-be-forrast-503240
Mínuszokkal nem kell törődni, érdemesebb figyelni a Kalliwoda értékeléseket. Többi elemzőnél gyorsabban és/vagy magasabb célárral hoznak ki értékeléseket, de jó iránnyal, így lehet rajta pénzt keresni, ha időben lépsz. Autowallis és Akko is jó lesz, nem reális a Kalliwoda célár egyik esetben sem ( 218 Ft és 970 Ft), de mindkettő elindult/menni fog, más elemzők kihoznak alacsonyabb célárakat, ami még mindig nagy upside jelen árhoz képest. Autowallis lesz 145-150, Akko pedig 550-600 Ft. Autowallis-on már kerestem pénzt, részben realizáltam is, és Akkon is fogok.
Nem tudom. De azért lehet tudni hogy az AW bővítése alatt született néhány olyan deal amikor szép rv-csomagok cseréltek gazdát, meglehetősen nyomott árakon. És most talán elkezdődött a papírok pénzzé tétele, az aktuális 130 körüli szinten. Óvatosan, moderáltan. Ha még ezen a héten kapunk egy újabb pozitív hangvételű elemzést az AW ról, mosolyogni fogok. :-)
Jó, ezen már ne vesszünk össze.. :-) Az öt mínuszt sem értem. Azt értem hogy akad itt a fórumon néhány olyan tag akik jelenleg is az Ádámosi-féle pump&dump mutatvány miatt ülnek bukóban (cirka két és fél éve.. jó ég), ők élből minuszolnak minden hozzászólást a másik AW topikban is.. A helyzet pedig nem nagyon változik, tartom a csendes és moderált kiszálló elméletemet. Ma is 130 volt a nyitó, a könyvben ma is félmillió eladó rv áll, és bármennyi megy el belőle, folyamatosan érkezik az utánpótlás a kiszálló pakkból.
Csipegetik és adogatják.. A tizes könyvben állandó vendégnek tűnik ez a félmilliós adag, forgalomtól függetlenül. Biztosan csak én vagyok gyanakvó és negatív, de mintha az egyik korábbi akvi résztvevője, akit papírral fizettek ki, kezdte volna meg csendesen a pakkja értékesítését. Mintha.. És mintha az utóbbi napok látványos hurráelemzései is ezért bukkantak volna fel a semmiből, előkészítendő ezt a moderált kiszállót. Kiváncsi vagyok hogyan alakul a chart a héten, mekkora forgalmakkal. Tegnaphoz képest már hűlt a pite egy kicsit, a forgalom csak az ötödrésze, de a 130 körüli eladó pakkok stabilan jelen vannak.
Réstöltés helyett csipegetik.. Vajon kinél vannak az ászok? :-) Tizes könyvben a szokott félmillió rv. Szivesebben látnék már forintos lépésközt, filléres helyett :-)
Én a hétfői záró (125ft) -> keddi nyitó (130ft) közötti résre utaltam. Meglátjuk, milyen kedve lesz ma a piacnak. Tizes könyvben egyelőre nincsenek komoly tételek.
AutoWallis