Tyűű.. Elértük a 30 napos átlagforgalmat. Vajon hol fogják visszaönteni? Karácsonyi Pump&Dump AW módra. Holnaptól 90 millió Ft lesz az átlag (papíron). 324 millió rv szerintem még kevés lesz a boldogsághoz, javasolnám a félmilliárdos darabszám megcélzását, az 12.5 Ft névértékkel számolva nagyjából fedné is a cég valós piaci értékét.
Srv a la AW, episode2. Ma valahogy épp 25millára jött ki ez a 312.5k-s pakk. Kibélelik papírral a cég beltagjait, ha így halad a történet, 5% alá fog esni a tényleges, parketten forgó közkézhányad és ki is lehet vezetni a céget a BÉT-ről. Nyitok majd egy Zrt+ topikot. :-)
Érdekesnek tűnik ez a mai srv a la AW. :-) Épp 30milláért vajon melyik anonim strómantól söpörte be ezt a pakkot Vitán úr? Én bezzeg nem kaptam, pedig most is bent állok 72 forinton 10k darabbal. :-)
Székely úr már jelentkezett is, az Advisor pozíciót választotta: Eccelente communication skills, verbal and written bullshit all day long, including strong influencing skills.Consultative style, when managing and developing existing parcel of shares, especially in my own personal portfolio peasant short techniques.
Megint eltelt egy év ,és a walliszgyüjtőknyrt+ ismét üres tányérral várja a karácsonyt ! Ilyen megabutaság ami a feldumálás és 226os vétel ,a 350et várva ,stoploss nélkül ....na de majd a vulkán kitör aztán pompeiékkő ragyog :-)) Gyűjtést indítok a walliszragadósbecsapottfeldumáltak klubbja részére ! Minden élelmiszer jól jöhet nekik + egy kis wallisztakaróhuzat XDD
Pontos az irány, sőt, jövőre már az osztalék lesz 350 forint részvényenként és persze havonta. Most készül róla a chart, nagyon szép lesz. A chart egyébként is nagyon fontos dolog, különösen olyan papírokban, ahol a makacs hiten kívül nincs már semmi. A WireCard például ezen a héten fogja megcsinálni a huszonharmadik "tripla alj" alakzatot, itt az 50 centes támasznál. Innen fogják majd indítani. Most gyűjtik, érdemes beszállni, legalább egy fületlen kávéscsésze árával.
Wallisz-bambapapír forgalmazás ideiglenesen ,csak a cég Bp. Honvéd utca 20 . alatt lehetséges . Ott csakis kéz és s@ggtörlésre ,miután a sarokba elvégezte a rves a nagydolgát XD
AutoWallis