Van sajat topikod ott oszd a szabalyokat az en topikomban meg en osztom ez ilyen egyszeru. Van akinek tetszik es van akinek nem es ez igy van jol. Temat lezartam.
Szoltal?? Hol, mikor, mit? Komolyan, ennél többet nézek ki belőled: ha kérdőjelet teszek a végére vagy felkiáltójelet, akkor ugyanezt le lehet írni? Ezt hol tanultad, van ilyen képzés?? És a szarkazmust és a humort hogy jelöljük, mosolygós fej? Az megfelel neked? Megírtam hogy éppen nincs pozim! Akkor hogyan beszélek pozíciótól függően?? Ha valaki nem érett a moderálásra, nem kéne moderálnia....
Az:-) de te nem is vagy tiltva a topikbol.Csak nem tudod ertelmezni a felfuggesztes es a tiltas kozotti kulonbseget.Tele sirod a topikokat mint legutobb a nordban,aztan jon a masik cimbid es az is elkezdte.Csak szolok o sem volt kitiltva.
Neked milyen hajlamaid vannak a folyamatos kijelento mondataid utan.Pozidtol fuggoen termesztesen.Nem mondtam,hogy vegyel bele es azt sem,hogy bukoban dobjad.Temat lezartam,szoltam tobbszor vard 50ft-ra. Szep napot.
Mashol nem lehet főnök, biztos ezért élvezi.... Ráadásul nem is trollkodtam, csak reagáltam más által irt részvénykibocsátás lehetséges hatására....De vegülis tok mindegy, én nem itt elem az életemet vele ellentétben
Már nagyon rég valami nyári határidőt adtál magadnak.... attól, hogy tok értelmetlenül és alaptalanul kitiltasz engem vagy másokat, nem fog emelkedni a részvény ára! Nem tudom milyen hajlamaiadat éled ki ebben??
AutoWallis