Szerintem inkább jelzés a beragadtaknak hogy ne is reménykedjenek 156 feletti árban és ha nem akarnak sokat várni inkább adják el Jaj de jó hogy bukóval kiszórtam 159 en minden longomat benne. Leshetnék majd 120-on
Nem speka szorakozik azok szorakoznak akik eddig is moderaltak a papirt.A 266ft-os rally is hozzajuk kotheto meg a hetek ota tarto negativ trend is. Ott lesz az arfolyam ahol ok latni szeretnek ez van egyelore.
Amint lesz valami pozitiv valtozas pl egy ertekelheto eves eredmeny vagy bejelentesek az arfolyam is reagalni fog. Most hetek ota negativ mar a hangulat itt kisbufik nem igazan vettek inkabb az eladasi oldalon voltak.
mondtam hogy mai öntömester megvärja, amig feltelik ismét a könyv, vagy felhuzzäk, a lényeg, kicsit erösödjön. Ma 3x öntött, minden alkalommal 50 ezernél többet. Lassan összegyülik annyi vevö, majd figyeld....nyilvän ö is minél jobb ätlagäron akar önteni
Azt tudom amit hetek ota latok,hogy az 50k pakkokat is atvettek 175ft-on is meg alatta is folyamatosan vettek. Nem a kisbufik voltak az biztos szerintem.
AutoWallis