Nemnem. Az opusban volt hogy szóltam mielőtt folyamatos esésbe kezdett. Ott röhögtetek és hőzöngtél hogy károgó vagyok. És lám azóta folyamatosan esett. Akkor is gúnyolódtatok. Hát egészség..
Hát ez az! Ha 4K-ra várod akkor miért nem szálltál már át illetve miért nem szállsz át most? Kérdezem ismét :-) Ülsz itt szaros néhány százalékért....ami el is párolog ha leküldöd az 1784 darab részvényeddel 160 forintra. .Kamugép! :-) Egyébként simán lehet 4K a 4IG mert csak.
Oszt miért nem reggel szálltál át? Már kerestél volna 10%- ot! Itt meg tartod 3-4% nyerőért(mivel ugye itt a héten gyüjtögetted ahogy írtad) Hihető történet :-) Ráadásul miért jó neked hétfőn 4000 forintért venni 4IG-et ha most tudsz 36xx forintért is venni. "Némi" logikai bukfencet vélek felfedezni mondandódban, de kicsire ugye nem adunk:-)
Esés lesz ott, én szóltam. Vagy a csúcson szeretsz venni? :-) De mindegy, lényeg a lényeg, tessék beszórni 170 alá azt a pár 10k-t, akkor mindenki boldog. Te mehetsz 4ig-be, én meg veszek olcsóbban wallist. :-)
AutoWallis