Szerintem meg ez eddig egy jó papír.248-nál kezdtem venni, most 200 alatt vagyok pár forinttal átlagban és bármi lehet a jövő hétig is.Már egy 1 napos rallyval is jönne egy kis hozam , ha kiakadna.Akkor mit parázzak?
Egy pillantás a bét veszteseire : dobogósak vagyunk!!! Legalább díszes a társaságunk. Még két hét és megtapasztaljuk, mi a hozadéka a várt minősítésnek! Csak addig hová birkózza le a management az árfolyamot, ez a 20 ft-os kérdés! Waberes-i mélységekbe? Akkor még az is igaz lehet, "nem fognak tudni ellenállni az alapok"! Akkor már a 900-on vásároltaknak is fel kell tenni a kérdést maguknak : szép a nyerő, de minek tovább szítani a tüzet a papírral. Aki eddig nem lépett, ..........
Hihetetlen, hogy tömegek kereskednek még mindig mendemondák és ígéretek alapján Megmondtam, sokat ígért aaa autó is, semmi se lett belőle. Igerni akármit lehet, a papír türelmes
A Veres az nem balos? Vagy mán jobbos lett? Hát ez itt egy nagy beültetés volt, sajna. Én 130 környékén piszkálok bele, aztán lehet ott is csak sávosan lehet lefele bővíteni. Mindenesetre alaposan beszívatták a népet!
Ki más adná? Nincs olyan jelentős tulaj, aki ekkora hatást tudna gyakorolni az árfolyamra. Régi papíroknak is csak egy része volt közkéz, ehhez hozzácsapták még a nyomtatottakat. Régi papírok a felfelé rallyban többször megforogtak, azóta meg csak öntik többszörösen. Ezen az áron rajtuk kívül a nagy többség bizony komoly bukóban van.
AutoWallis