Topiknyitó: hekki 2024. 05. 29. 14:53

Apad(t) a Tisza, apad a Fidesz?  

Már busz viszi a nézőket
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
hekki
hekki ma, 04:33
Előzmény: #468  Dehogynincs
#469
Honnan tudod hogy vitte? Mi van ha az anyjára cserélte? :))
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 19:10
Előzmény: #464  hekki
#468
Evelin vitte magával a milliárdos bünőző édesanyját is. Pedig milyen szépen fölépítették MP lejáratását  S. Mária gazdasági bűncselekményével.
hekki
hekki szerda, 10:26
Előzmény: #465  Zsolt90
#466
Végtelen pénzből, biztosan. 
Majd meglátjuk mi lesz. 
Zsolt90 szerda, 10:16
Előzmény: #464  hekki
#465
na vajon tud a fidesz annyi lovet ajanlai ennek a nonek, hogy elkezdjen csacsogni..?
hekki
hekki szerda, 10:14
#464

https://444.hu/2024/06/12/szakitottak-magyar-peterek
Jöhet a következő Hajdú Péter interjú :)
Evelin még időben lelépett.
Toka szerda, 07:01
Előzmény: #461  signal2
#463
X+3=8.....így tette közzé.Azaz név nélkül..aki akarja persze kikeresi...de is kikeresheto x+y=8
signal2
signal2 szerda, 06:49
Előzmény: #461  signal2
#462
Hozzáteszem, elnézést kért, amit így elvileg le is lehet zárni.
signal2
signal2 szerda, 06:46
Előzmény: #456  Toka
#461
Nekem speciel nem azzal van bajom, hogy kiment egy stúdióból, hanem hogy az ATV munkatársairől személyes információkat tett közzé. Egyrészt honnan szerezte azokat, másrészt jogtalan közzétenni.
hekki
hekki szerda, 05:02
Előzmény: #459  Toka
#460
Toka kedd, 17:35
Előzmény: #457  agenda
#459
...meg tanulmányokkal bombázzák az agyamat.. a forum az nem a tanulmányok helye, irjanak egy könyvet MP-ről, jelentkezzenek a Mathias C  .-nál aztán ki is lesz adva.Nem igaz, hogy egy egész fröccsöt meg kell innom mire végigérek egy ilyen tanulmányon.
Dehogynincs
Dehogynincs kedd, 17:29
Előzmény: #455  Robben
#458
Azt írtam #447-ben tömören "A fideszből akkor ábrándultam ki, amikor választási ígérete ellenére kifosztotta a magánnyugdíjpénztárakat."
Te most bő lére eresztve leírtad, hogy a hatalom a választási ígérete ellenére kifosztotta a magánnyugdíjpénztárakat.
Te ezt pártolod én meg kiábrándultam.
Megoldottad azt a kérdést is, hogy ne nézzük hülyének egymást.
agenda kedd, 17:23
Előzmény: #456  Toka
#457
Edukálni kell, hogy ne csak a vagdalkozás menjen... :)) Sokan csak a másoktól hallott szitokszavakat ismétlik és azt sem tudják mi történt anno...
Toka kedd, 17:12
#456
Ne irjatok ilyen hosszúakat..unalmas.Jo hogy ezen rugóznak sokan, hogy MP kiment egy stúdióból.Nincs jobb dolgotok úgy ĺátom.Igyatok egy fröccsöt s ne ilyen stúdiós üggyel foglalkozzatok.
Robben kedd, 17:08
Előzmény: #451  Dehogynincs
#455
szó nincs róla hogy hülyének gondolnálak, mindig is kilógtál számomra pozitív értelemben az "orbán takaordj" topikból. Számomra z a fontos hogy emberek tudjanak pl. a politikáról is szemellenző nélkül, értelmesen gondolkodni vagy írni tehát épp az az értelmes párbeszéd hiányzik, ami előre vihetne egy országot
a manyup rendszert még röviden leírom, én hogy értelmezem és éltem meg: a) azt bizony egyik napról a másikra vezette be Horn (egy világbankos javaslatra buta módon kísérletként rábólintva), de csak részben Horn, mert lényegében az állam vezette be, minden előzetes hatástanulmány és egyéb nélkül, teljesen antidemokratikus módon, remélem ezt el fogod ismerni. 
Aztán telt az idő, elvileg és papíron egy kísérleti, de "jót akartunk vele" rendszerként működött, csakhogy pár év után egyértelműen kideült róla: növeli az államadósságot, és hát kishazánk egyre nagyon kakiban volt e téren már 90 óta ezt te is tudod, szóval szépen ellehetetlenült a papíron szép és jó rendszer fenntartása, mert fuldoklott az ország egyébként is az adósságban, sőt, az államcsőd réme fenyegetett már 2009-től folyamatosan.
Orbánék hatalomra kerülve tettek valóban egy felelőtlen ígéretet az egyéni számlavezetésre -  majd ebből visszatáncolva kénytelen pénzt szerezni onnan, ahonnan épp tudtak, - ezt ti úgy vezettétek le hogy "ellopták" a manyup pénzt - amit tudom h. közben magántulajdonnak is nyilvánítottak - csakhogy ne felejtsük már el:
egy állam mindenkori vezetése - lévén hogy az állam egy erőszakszervezet IS, még demokratikus váltógazdaság idején is, hisz beüthet bármikor háború, dögvész vagy földrengés stb amikor pl. a terepjáródat is elkobozhatja akár az állam ha kell a gátra az árvízvédelemhez és amúgy elfogyott - szóval csupán annyi történt:
volt egy horni államvezetés,  amely felelőtlenül, antidemokratkusan bevezette a manyuprendszert (ami nyugaton sehol nem működött iylen formában csak a csehek vezették be rajtunk kívül és talán még a szlovének, és láss csodát mindkét országban ugyanúgy meg is lett szüntetve ugyanazon okokból -  tehát ezt meglépte az egyik államvezetés.
majd eltelt x év, negatív változásokkal és államcsődközeli helyzettel, És, egy másik államvezetés pedig: ugyanolyan antidemokratikus módon, de kénytelen volt megszüntetni és azt a pénzt másra költeni ami nem volt egy szép intézkedés, de ugyanúgy megtehették és megteheti bármelyik állam, ahogy most pl. nyugaton azon törik a fejüket, hogy kényszerrel besorozzák majd a nyugati fiatalokat (burkoltan bizonyára azzal a céllal hogy majd az oroszok ellen vessék be őket - megteheti ezt a népakarat ellenére egy állam? igen, megteheti , persze csak akkor ha nem lesz belőle népfelkelés..
nálunk a manyup ügyből nem lett, ennyi... nálam a manyuprendszer egy nagyon rosszul elsült, felelőtlenül bevezetett felelőtlen kísérlet volt, aminek kódolva volt előre a bukása- leírtam akkor és igaz is volt, mert Fiala reggeli rádióműsorában ismerte el kb. 2012-ben(?) egy volt államtitkár, aki szó szerint ezt mondta . saját fülemmel hallottam:
"igen gyurcsáány kormány teljesen tudatában volt annak hogy a manyuprendszer nem mehet tovább, volt is erre hogy szüntessék meg egy javaslat Gyurcsányék asztalán, csakhogy nem merték meglépni hisz tudták, hogy a mnayupok vezetéseiben sok sok volt szoci és liberális káder ült, jól fizető vezető tisztségekben, így aztán nem lett megszüntetve a rendszer, hanem orbánékra maradt"
Shortelek kedd, 17:03
Előzmény: #449  Robben
#454
Jò sok faszsâgot, hazugságot zagváltál itt össze!
agenda kedd, 16:27
Előzmény: #449  Robben
#453
Gratulálok! Korrekt. Ezt mindenki láthatja aki egy kicsit is követi az eseményeket. Lényegre törően és érthetően fogalmazol. Aki az igazságot keresi, -itt megtalálja. A lila köd majd feloszlik, intelligencia kérdése vagy józan paraszti ész. Mindkettővel belátható. Ennyi.
Dehogynincs
Dehogynincs kedd, 16:21
Előzmény: #449  Robben
#451
Én is liberális vagyok. Nem álliberális vagy másságista mint az szdsz, hanem liberális. Demszky képét nem tettem az ágyam fölé, de olvastam a szamizdatjait. Még őrzöm is, valahol még megvan egy jókora kupac belőlük.  Meg konzervatív is vagyok. Meg egy nagyon picit szocialista is.
"Na ne, ennyire hülyének ne nézzük már egymást, jó?"
Rendben van. Én hülyének nézlek, de ha te nem nézel hülyének (amihez minden jogod megvan), akkor máris eléred a célod és nem nézzük egymást hülyének.
Peterbond kedd, 16:20
Előzmény: #449  Robben
#450
"Ő egy liberális pacák, aki elvett egy kőfideszes nőt; és : megrészegedve azon előnyöktől amit egy ilyen férj státusz adott neki, egyre többre vágyott, élvezte hogy a hatalom farvizén."
.
Azert nem kell ujra almodni a multat jo?
.
Gulyas gergely es MP voltak jobaratok. Ugy kerult be a Fideszbe meg 2006 kornyeken ( liberalis kb kozepiskolas koraban volt ). Varga Judittal azutan ismerkedet meg hogy Fideszes lett es kb o vitte be a Fidesz korokbe es Gulyas segitsegevel. Aztan persze Varga szepen feltort a Fideszen belul, de nem MP hazasodot be a Fideszbe. Varga 2009 ben lett Ader jogi tanacsadoja. Ekkor mar 3 eve hazasok voltak es MP boven fidesz korokben mozgot.
Robben kedd, 16:11
Előzmény: #447  Dehogynincs
#449
te dolgod, mit hiszel el MP-nek -  én speciel egy szavát sem hiszem el, ráadásul, figyelj csak: ő maga mondta el a sok interjúja egyikében, hogy "ő egy liberális ember volt mindig is, és..Demszky fényképe volt az ágya felett" -  tehát: szó sincs arról hogy ez az ember a "fideszből jött" volna! 
Ő egy liberális pacák, aki elvett egy kőfideszes nőt; és : megrészegedve azon előnyöktől amit egy ilyen férj státusz adott neki, egyre többre vágyott, élvezte hogy a hatalom farvizén , annak egy nagy haszonélvezője lehet anyagilag, miközben tett ő arról magasan, hogy mit is jelent "fideszesnek" vagy fideszközelinek lenni! 
MP tehát nem több egy elvtelen kis p@csnél (szerintem), aki -  és ezt a felesége munkatársai a család közeli ismerősei is elmondták (sokan persze ellenzéki oldalon ezt hazugságnak minősítik pedig igaz -  hogy Petike mivel nagyon hiú ember, és mivel a képességei sem voltak állítólag annyira a topon -  szóval ő maga is szeretett volna akár miniszter is lenni de legalábbis államtitkár, csak ezek nem jöttek össze neki, ráadásul mivel élvezte a pénzt+ szereplési lehetőséget, nagyon igyekezett tenni magát mert nagyravágyó, exhibicionista is, nem is kicsit. Tudod ezért szokta Schiffer A. megkérdezni: ha ő őszintén akart megtisztulást kormányközelben, akkor miért nem lépett ki sokkal hamarabb?
Választ is tudjuk: azért, mert a felesége nem mert tőle elválni, hiszen rettegésben tartotta, és Petinek többet ért az ingyenélés lehetősége mint az, hogy a válást bevállalva elfogadva , azután megpróbáljon a saját lábára állni, érted? A sztori alakulását utána már tudjuk, nem folytatom. Milyen jellemrajz bontakozik tehát ki? Az, hogy nem akarok neked beszólni, de szerintem minimum naívnak kell lenni ahhoz, hogy egy ilyen jellemű embernek bárki elhigyje: ő őszintén akart, akar itt most egy rendszerváltást, és hogy ilyen múlttal ő ennek a példamutató vezetője lehetne, egy ilyen változásnak? Na ne, ennyire hülyének ne nézzük már egymást, jó? Nemcsak mi ketten, hanem bárki! Ennek az embernek a szájából ez egy hiteltelen előadás! Az más kérdés, hogy az eddigi nemfidesz ellenzék csalódott, 14 éve szenvedő szavazói messiást látnak bele mert náluk ez a szerelem rózsaszín köde még, amikor nem veszed észre a partnered negatív tulajdonságait még, hisz fülig bele vagy esve!
Hatalom és lopás: én e szempontból minden hatalmat megértek és hidd el anélkül, hogy pl. ezt a mostanit védeni szeretném, de: visszaélésmentes hatalomgyakorlás sosem volt nincs és nem is lesz. Egy hatalmon lévő párt kénytelen osztogatni azaz társadalmi bázist építeni maga alá ha azt akarja, hogy x év múlva újra megválasszák, és ez tök független a pártszíntől országtól, rendszertől! Adnod kell vmit minden társadalmi csoportnak ahhoz, hogy ő is jobban élhessen legalább egy kicsivel -  Kádár is ezt tette, meg mindenki ezt teszi, Biden most engedi el pl. a diákhitelt egy csomó fiatalnak, hogy rá szavazzanak majd ősszel, azaz szavazatokat vesz - neki szabad, de ha Orbán vagy mondjuk Putyin vagy Erdogan tesz ilyet, az már "populizmus"? ne vicceljünk már!  vagy amikor nagykövet volt nálunk az az amerikai nő, aki addig filmproducer volt : fingja se volt a diplomáciáról tehát egy szakbarbár volt (pedig a diplomácia egy tökk komoly szak amit egyetemen oktatnak), és csak azért lett nagykövet mert amúgy milliárdosként adott egy rakat pénzt a demokrata párt kampányára -  ez nem korrupció a köbön? válaszolok: DE, az, és ezért nincs joguk az amcsiknak bárkit kioktatni "demokráciából"!!
az pedig hogy Orbán orosz érdek szerint cselekszik-e nálam egy lerágott csont, erre most nem reagálnék, de talán a következőben majd igen.
tehát nem kötöm, dehogy kötök Kádárhoz bármit, erre utaltam fentebb! 
ja és az is nevetséges amikor végső érvként azt mondják, hogy "dehát ez a hatalom többet lopott mint az előző" - ennek akkor lenne jelentősége (feltéve hogy így van), ha nem nyerte volna meg most is utcahosszal a Fidesz a választást!
Tiborcfiam
Tiborcfiam kedd, 15:24
#448
Amúgy a hitgyüli elég elegánsan helyre rakta a messiást, van mit tanulni! 
Válasz a Tisza Párt alelnökének: Mindenekelőtt gratulálunk Magyar Péter alelnök úrnak és a Tisztelet és Szabadság Pártnak a vasárnapi választáson elért eredményhez. 1,3 millió ember szavazatát megszerezni nem kis teljesítmény, egyúttal óriási felelősség. A következő napokra alelnök úrnak jó pihenést, regenerálódást kívánunk, reméljük, a feszített tempó után sikerül megnyugodnia, és higgadtan, megfontoltan, államférfihez méltó módon formálja majd a magyar közbeszéd állapotát. A Hit Gyülekezete Sajtóosztálya
Dehogynincs
Dehogynincs kedd, 15:16
Előzmény: #445  Robben
#447
Nekem meg az "Orbán takarodj!" topicban törölte a topicgazda az egyik hozzászólásomat és emiatt önként otthagytam a topicját.
Sokan hazudják a seorbánsegyurcsány üzenetet, ahol nem az üzenet tartalma a döntő, hanem az, hogy kinek hiszik el. Paradox módon a fideszből jött MP-nek elhiszik. Én nem a tiszára szavaztam, de MP-nek én is elhiszem.
Valóban azt írtam, hogy a fidesz programja a lopás.
A kérdésedbe te tetted bele az univerzálist kvantort. Én nem azt állítottam, hogy mindent ellop, hanem azt, hogy lop. Nem mindent, "csak" mértéktelenül sokat.
A kádári diktatúrában is sok minden épült, de attól még nem tetszett a politikai rendszere. Nem fejlődtünk annyira gyorsan, mint a nyugat vagy akár a Horthy-rendszer.
A fideszből akkor ábrándultam ki, amikor választási ígérete ellenére kifosztotta a magánnyugdíjpénztárakat. A családtámogatási rendszere is egészen nagyvonalú, akkor amikor a Mészáros vagy az Orbán családok  támogatásáról van szó.
Abban nem tévedsz, hogy Kádár népét emlegettem, abban sem tévedsz, hogy az emberek békében és bizonságban és minél jobban szeretnének élni, abban tévedsz, hogy ezt Kádárhoz kötöd.
1968-ban mi is megszálltuk a Felvidéket, aztán hazajöttünk, pedig ott is otthon voltunk.
A háborúpárti Orbán kormány pedig látványosan az orosz érdekeket szolgálja ki és az orosz érdekek szerint vétózgat, meg harsogja a békeharcos propagandát.
Robben kedd, 14:40
Előzmény: #444  Tiborcfiam
#446
részvétem: én "csak" 730 napot kaptam... előző hozzászólásomban is utaltam rá..
Robben kedd, 14:33
Előzmény: #403  Dehogynincs
#445
itt válaszolok neked arra mit a másik, "magyarpéteres" topikban írtál- mivel onnan tegnap kitiltottak:
hiába, így működik a szélsőbalon a "szólásszabadság": olyat írtam (lényegében ugyanazt amit itt), ami nem hízelgő MP-re nézve, ezért az lett a "jutalmama", hogy a badsector nevű gyurcsányista bértollnok 730 !! napra kitiltott onnan!
AZT ÍRTAD: a Tiszapárt mandátumban többet ért el most, mint 5 éve a momentum - ebben igazad van
de arra nem adtál választ, hogy miért? én viszont megválaszoltam ezt a kérdést: azért tudott ennyi szavazatot kapni, mert most nem a Momentum (mint 5 éve), hanem ő hazudja azt , hogy "se orbán, se gyurcsány nem kell" ; plusz: valóban ez egy új párt az övé, így bíznak benne, kik is? hát persze hogy 98% ban a  balliberális választók, akik csalódtak vagy unják már a gyurcsány vezette régi pártjaikat.
ezért írtam, és fenntartom: csak annyi újat hozott a tiszapárt, hogy ő most azt hazudja, "se orbán se gyurcsány nem kell", mert amúgy 90%-ban ugyanaz a programja mint gyurcsányéknak meg a momentumnak (ezt maga Donáth ismerte el pár hete). 
tehát: azt írtad, hogy a "fidesznelk nincs programja, illetve van, a lopás" - ezt jogod van így látni, de ha a fidesz mindent,- az egész országot is - el és szétlopta már, akkor mégis miből épített atlétikai vb stadiont, Puskás Arénát,  Mvm dómot,  gyerek tanuszodákat vidéken, kézilabda arénát az ellenzéki polgármester vezette Szegednek, ott is egy fedett uszodát is még, miből újította fel a Várkert bazárt,  miből építi jelenleg is a várnban az új épületeket, miből a z új néprajzi múzeumot, stb stb?
és ehhez képest sorold már fel, hogy Karácsony Bp-ten az elmúlt 5 évben mi újat hozott létre olyat, ami az ötlettől a megvalósításig teljesen az ő projektje volt? válaszolok: az idióta biciklisávokon kívül SEMMIT!
végüL. a fidesznek nagyon is van programja ezeken az építkezéseken kívül is: az a programja, amit adó, család, sport, stb politikában meg energiaszámlákban a saját bőrükön érzékelnek a magyarok, - nem gondolod?
régen mindig "kádár népét" emlegetted, pedig akkor is megírtam neked mindig: bocsi, de minden országban és mindig "kádár népe " él, mert az emberek alaptermészete nem változik: békében és bizonságban és minél jobban szeretnének élni - vagy tévedek?
Tiborcfiam
Tiborcfiam kedd, 13:27
Előzmény: #443  Tiborcfiam
#444
Amúgy most nézem: 1826 nap felfüggesztést kaptam a szekta topicban, 2029.06.11-ig!!!!??? :))))
Tiborcfiam
Tiborcfiam kedd, 13:21
Előzmény: #442  Sehmet
#443
Én kíváncsiságból elolvastam tegnap a facen a követőinek a reakcióját. Hát finoman szólva ők is megrémültek, a hozzászólók majd fele próbálta jelezni, hogy ez azért így elég gáz volt. Kiváncsi lennék, hogy a tegnapi produkcíója után vajon mennyi szavazatot kapna ha ma újra lehetne választani. 
Sehmet
Sehmet kedd, 13:16
Előzmény: #431  csendben
#442
A tegnapi hatásról jut eszembe Nadrágszíj Péter idegbeteg kirohanása az ATV-ből. Komoly politikus! :-D Ja, mégsem. Bizonyára gyakran fut össze Julius Caesarral, Nagy Sándorral és Napóleonnal is, akik instruálják. :)
Sehmet
Sehmet kedd, 13:13
Előzmény: #439  Tiborcfiam
#441
Szerintem a más területen bebizonyított tehetségtelenségük miatt annak a hangszórói, aki jobban fizet nekik  ezért a tevékenységért! Persze, ezt úgy tudják legjobban leplezni, ha mást vádolnak meg olyanokkal, amit ők tesznek. De, mint tudjuk, az kiabál, akinek a háza ég!

Topik gazda

hekki
hekki
3 1 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek