Nem értem ezt a szar webkincstárt, miért nem bírnak egy "Csak készleten" pipát betenni a szűréshez, ha már nem írják ki az elérhető darabszámot. Úgyis mindenki végig kattintja az összeset, csak feleslegesen terhelik a rendszert
lAP Plus papirt cserélnék infláció követőre . Van 4 és 6 éves lejáratú . Mindössze két évben gondolkodom. A 4 éves kamat prémiuma 0,75% a 6 évesé 1,5% . Jobban járok ha 6 éveset veszek, mert mindkét esetben 99% a visszavásárlási ár ? Koszi ha valaszolsz!
Én megtartanám. Fél év múlva már kezdődik a valószínűsíthetően 10% feletti éve. (Kivéve a 2024/J, ott az Egyház azonnali eladást javasol, mert még meg sem kezdődött benne az 5,1-es bázissal számolt év) Dícsértessék.
Hat az jo hosszu ido. Volt K&Hnal is PMAPom, megkerdezte a telefonos premium banki call centeres, biztos tudom vallalni a 2027es kifutasi idot? Tisztaban vagyok a lejarattal? Na azota nem erdekelnek ezek a hosszu lejaratok
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.