Én úgy emlékszem, hogy 2018. júniusában jelentették be, hogy ML beszáll a 4IG-be és októberig nem történt semmi. Az októberi split után néhány nappal indult meg az árfolyam, de akkor nagyon, mint tudjuk.
Most olyanokra gondolok, mint Ádámosi gyerekkori barátja, meg az ő kishuga stb. Bár lehet én gondolom túl. Viszont pl 4IG-ben volt, aki mondta előre egy bizonyos körben mozogva, h fel fogják rántani. Úgy, hogy nem voltam vele szoros kapcsolatban, csak mesélt róla... Emiatt gondolom, h azért ezek a fülesek nem állnak meg egy határon.
Valamint ahh kicsit se gyanús hogy már arról beszélnek hogy a Westend Szit lesz miközben egy árva szó nem esett arról, hogy hogyan válnak NYRT-ve és a bej tajekoztatojukat nem engedte át az MNB még miközben a miénket sem... :))
Ígyis náluk van a papírok kb 90%ka én amikor múltkor vettem piacin rögtön kötöttek vissza hiába ment volna feljebb Adamosi nagyon sok papírt kiszívott amit átadott már haveri cégeknek plusz ősz vége óta húzódik ez a sztori aki bennfentes már akkor bevásárolt még a plotinus rv-ből..
Igen. Én ilyenkor azt nem értem, ha már Szalay Rita ezt közkinccsé teszi, akkor az AGY haverok már régóta kéne, hogy tudják. Akkor miért nem veszik meg a papírt a 22k-s szinteken? Itt azért nincs nagy db számú rv, szóval ahogy terjed benfentes körökben a hír, akkor vennék, mint a cukrot. Vagy rosszul látom?
Nem...akkor a tőke emelést nem így oldottak volna meg + ott egy IT-is csávó került az IG-be a Westend pedig Csányi vonal az ő embere pedig Adamosi és ugye itt kell várni a bef. tajekoztatora amire valamiért épp a Westend is vár melynek értéke kb pont megegyezik az Akkoban az idei évre elhatározott tőke emelés összegével ...stb stb
Akko Invest