Ez még gondolom nem a május végére várt prezentáció? Sztem az lesz releváns, abba akármit nem írhatnak le mert tőzsdei cégként prudensen kell viselkedniük.
Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója elmondta,
hogy a befolyt összeget a tervek szerint a Csoport tevékenységének várható bővüléséhez
szükséges vállalatfejlesztési, felvásárlási, továbbá ingatlan projektek finanszírozására fordítják
Én azt gondolom nem számoltak az utolsó rally-ra, nem gondolták, hogy pár nap alatt duplázni fog. Túl nagy lett a hype, a kisbefektetők az opus-konzum után mindenhol várják a csodát. S ha már vártalanul elkezdett emelkedni, úgy voltak vele csináljunk egy kis nyereséget de az eladást is túltolták:)
Senki nem mondta,hogy a Wing-et oda viszik a holding strukturarol beszelgettunk.A prezentacioban vilagosan leirtak ott van el lehet olvasni.Egyebkent mar regebben is volt szo a holding megjeleneserol a BET-en de arrol is volt szo,hogy kulon hozzak be a cegeket. HOSSZÚ TÁVÚ CÉLOK WALLIS CSOPORTON BELÜLI ÉRTÉKTEREMTŐ LEHETŐSÉGEK AUTOWALLIS-BA TÖRTÉNŐ INTEGRÁLÁSA.
:)))) lehet h impulzívak és azt csinálják ami reggel eszükbe jut cigi-kv-sza**s közben :D :D kell vmi kapaszkodó nekik is, vhol érhető h kitalálnak mindent, kriminális amit azzal a papírral leműveltek :/
Meg ha oda akarná betenni a Winget, akkor az "AutoWallis" névbe nem tette volna bele az "Auto"-t. Nem hiszem, hogy néhány hónappal ezelőtt ne tudta volna, hogy mit akar majd csinálni nyáron.
Nem vagyok jogász de sztem csak olyan cég folyamodhat SZIT státuszért ahol az ingatlannal (fejlesztés bérbeadás, üzemeltetés stb) a fő tevékenység illetve a bevétel ilyen tevékenységből származik. Ha belegondoltok Veress Úr a tőzsdén mindig élesen elválasztott a különböző tevékenységet folytató cégeit: Alteo AW (korábban Graboplast), ha a Winget a AW-ba akarná vinni mmár rg megtette volna, semmi logika nincs benne. Sztem olyanok találták ki akik szabadulni szeretnének az AW-ból ami szerintem tartósan nem lesz rossz, csak ki kell várni.
A SZIT-es feltételeket nem vágom annyira, ahhoz, hogy SZIT legyen nem elég, ha cégcsoport részeként van min. 25%-nyi részvénye tőzsdén? Konkrétan, mint Wing Nyrt. kell szerepelnie a BÉT-en?
Nem olvastad a közleményt? Kirakták reggel a BÉT lapjára, hogy az AKKO IT úgy döntött, leszállítja az árfolyamot a holnapután 15700-ra, hogy 53 fok végre bevásárolhasson. Az is benne van, hogy korlátlan mennyiségben vesznek két nappal később 20800-on. :)
Akko Invest