Bár lehet, hogy pótolhatatlan űr fog tátongani az autóvásárlási tippek, a legalább 50-es tőkeáttételű forex ügyletek és a veljuh részvények promóciója terén. :D
Nincs új hírem sajnos. Szvsz új napirendi pont nem lesz felvéve, elfogadják a javasolt közgyűlési pontokat. Megszavazzák a tőkeemelési keretet, elfogadják a Neo ügyletet, az Akko pedig felvesz egy rakat hitelt, hogy behozhassák a Neo-t. Szóval szvsz semmi extra nem lesz.
Én nagyon örülnék neki, ha egy ütős név jönne be az biztos, de a korábbi események alapján erre nem fogadnék nagy tétekben, lehet, hogy megint csak rotálják az embereket, hogy legyen miről írnunk a fórumban. :D
Szerintem is egyértelműen pozitív, hogy bekerül a Neo és hogy tőkeemelés is lesz. Szerintem is Veresé lesz hosszú távon. Csak ezeken a híreken kívül egyelőre nem várok mást.
Népi megfigyelés: Korábban kgy után öntöttek, miután az utolsó lekapcsolta a villanyt. Olvastam, többen Steinberg Urat várjátok. Ha nem ő érkezik, akkor meddig várjátok az árfolyamot? 370-re vissza? Ez már az öntés, vagy az csak kgy után érkezik?
Írtam, hogy vsz nagy valószínűség szerint egy noname tagot választanak meg, mint eddig és erre is számítok; de ha esetleg Steinberg jönne, annak örülnék. Erről sajnos nem tudok biztosat mondani. Arra tippelek, hogy a befektetők nem Steinberg februári jövetelét árazzák, hanem inkább azt, hogy a Neo jön; ugyanis sok olyan véleményt lehetett olvasni korábban a fórumon, ami megkérdőjelezte a Neo jövetelét és ezzel azt, hogy Veresnek hosszútávú tervei lennének az Akko-val(hogy ez csak kamu azért, hogy tömjenek és kiszálljon a nagytulaj, stb. stb.). Ezek az elképzelések "kiárazódtak", és szvsz ez fog adni egy minimális stabilitást a részvénynek, emiatt úgy gondolom, hogy nem fog visszaesni 370-re ezután, illetve úgy vélem, hogy nagyjából itt 420 körül lehet ennek az öntésnek az alja, mert akik rövid távra vették a papírt, azok nagy részben már eladhatták; vagy pánikban eladták (akik 430 felett vették), vagy profitot skalpoltak (akik 380-nál vették).
Akko fórum