A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
A magát 2/3-nak hazudó 1/3 kifejezetten követeli a vezérétől, hogy zsákutcába vezesse őket. El is fognak menni a falig, de mivel a 2/3 is szükségszerűen és tehetetlenül követi őket, az élcsapat fog először felkenődni a falra. . A nagy kérdés, hogy vissza lehet-e még fordulni a történelmi zsákutcából?
előtte demokratikusan mindenkit egyenként felhív majd a 'hősszerelmes' Micron, hogy a szigorúan demokratikus együttszavazásra feleskesse őket - némi fenyegetést kilátásba helyezve, ha mégsem úgy alakulnának a dolgok.
a mai napon a tartózkodók szavazatait is felfüggesztették, miért ne függeszthetnék fel az ugyanabban a vádpontban 'elítélendők' vétójogát? . re: szigorúan a liberális demokrácia nevében!
a PF már utalt rá egy mai cikében, hogy a soros Juncker terve az lehet, hogy a lengyel és magyar ügyről egyszerre legyen majd szavazás, ahol egyikük sem vétózhatna. . re: demokrácia!
Pontosan erre akartam kilyukadni. Mármint, hogy ez a szavazás egy nagy semmi volt. Amire bármi lenne ebből már sehol nem lesznek ezek a parlamenterek. Ez csak egy kis porhintés semmi más. Ezért nem értem mit ünnepelnek ennyire ezen egyesek.
A kérdés nem nekem szólt, de utólagos hozzájárulásodban bízva elmondom a véleményem. Nem lesz komoly következménye a szavazásnak, illetve évekbe fog telni mire újabb döntés prôbálnak majd szavazásra bocsájtani, de ezt a nagymértékű nyilvánosságot amit ez a szavazás eredményezett, a honi sajtó már nem tudja elmismásolni. Az európai képviselők döntő többsége kijelentette, hogy hazai kormány minden európai értéket semmibe vesz, csak a saját és rokonok, hű párttagok stb. érdeke számít.
csak egyszer a történelemben, de tényleg csak egyszer állhatnánk már a 'Jó' oldalra! most tényleg a franciák és a németek ellen az oroszok meg a populista eu-szkeptikusok? most tényleg pont az ő vezérük akar lenni a OVi? kedves 2/3, tényleg ezt akarjátok?
Bocsi, de nem én találtam ki, hogy a pártom 4/5-el lenne kormányon Nagy-Britanniában. Szijjártónak kellett volna címezned a hozzászólásodat, meg azoknak a fideszeseknak, akik ezen lovagolnak a válaszás óta.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link