Törölt felhasználó
2014. január 10. | 11:23
#1

A Fidesz rendbeteszi az országot  

A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.link
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
június 03. | 23:23
#25460
"Köztársaságból a hűbériségbe
Sérülnek a szabad választások és a polgári szabadságjogok. Az anyagi források elosztása, a médiaviszonyok és a jogalkalmazás szempontjából nincs egyenlő játéktér. A rendszert semmilyen jelzős szerkezettel ellátva sem lehet demokráciának nevezni – állapítja meg a V21 (Vélemény, Választás, Változás – az új évszázad Magyarországáért) csoport látlelete.
Miközben a jogállam helyét egyre inkább a pártállam veszi át, a gazdasági verseny korlátozása mellett a közpénzek magánvagyonná alakulnak, a civil társadalom visszaszorításával párhuzamosan létrejön a kiszolgáltatottak és új földesurak országa. A kormány külpolitikáját „pávatánc” és elszigetelődés jellemzi." 
június 03. | 22:16
#25459
Békekölcsön:
"A kormányzat tehetne egy ajánlatot a foglalkoztatónak, hogy a következő évek bértárgyalásainál nagyobb bérnövekedésre csak akkor kerülhessen sor, ha a munkabér-átutalás pillanatában a foglalkoztatók egy bizonyos összeget nem követlenül a dolgozóknak fizetnek, hanem a dolgozó megtakarítási számlájára utalnak"
június 03. | 21:51
#25458
"Gyorsabban fogy a magyar, mint tavaly
10 százalékkal növekedett a természetes fogyás 2019 első három hónapjában, jelenti a KSH."
  
június 03. | 21:48
előzmény: #25455  lohran
#25457
És most itt van ez is szegény magyaroknak, de hát ezt akarták... Eddig az volt a szöveg, hogy mekkora kurva nagy jólét van Mo-n, lubickolnak a háztartások a pénzeszközökben, most meg rá kell kényszeríteni őket megtakarításra 5-10 ezer forintjával, hogy legyen pénzük ínségesebb időkre. 
https://24.hu/kozelet/2019/06/03/megtakaritas-asz-elnok/?fbclid=IwAR3I1JfuhvRrf49cJDBGKvSn_mG4w3tQaxYy-zUUv-L7vnQ78Ger_RaBtOI
június 03. | 21:22
előzmény: #25455  lohran
#25456
Rekedne meg a szeke ennek a Novak pribeknek is
június 03. | 21:20
#25455
Az is hulye aki ennek a bandanak adot fizet.
Elvettek a normalis emberek lehetosegeit.
Gyereket csinaltatnak Veled.
A nyugdijasoket kifosztottak.
Ami pedig nem teljesiti a felteteleiket azzal fizettetik ki a CSOK os banda extrafogyasztasat.
Aljas bagazs
június 03. | 21:10
előzmény: #25453  lancaster
#25454
a nagy példakép, Európa és a kereszténység megmentője, épp nem foglalkozott a pápa látogatásával:
https://hvg.hu/sport/20190602_Papalatogatas_helyett_BLdonto_volt_Orban_programja
biztos nem volt alkalma korrupt üzletet kötni arrafelé, így inkább elment szórakozni, és ülés helyett lelkiismeretesen végig állta a meccset, ahogy rendes keresztények a csíksomlyói búcsút
a bukott EU-s leszereplés után már nem volt akkora világmegmentő, mint a kampányban, már nem kellett migránsok millióit gyűlölni, közben európai értékeket védeni, elég volt csak szotyit dobálni szanaszét, gólokra várni, NER-es milliókat költeni
na hát többek között ezért is ez a valaki 1 G
június 03. | 19:41
#25453
Orbán beszéde az Akadémián 2016-ban.
"Mi magyar emberek büszkék vagyunk önökre, tudósainkra és a Magyar Tudományos Akadémiára."
Egyszer büszke Orbán az Akadémiára, egyszer elpusztítja, ez így természetes, az ország fel sem néz a tüdőspacalból a tévé előtt. A fideszes papa szerint migránssimogatók az akadémikusok, a mihazánkos nagypapi szerint zsidóbolsevikok, a fidelitasos gyerek szerint pedig miattuk nem tudja Orbán visszaadni a magyar kultúra metafizikai megalapozottságát. A mama, aki tudja, hol a helye, leporolja a Novák Katalin bajuszkáját tartalmazó ereklyetartót és arra gondol, hogy az akadémiások miatt nem tudják a hanyatló Nyugaton, hogy Szentéletű Attila a humanista hun minden magyarok őse. Talán ki lehetne igényelni a zongorájukat- gondolják mindannyian... 
....Elképzelhető persze, hogy valamelyik manfréd annyira ráun Orbánra, hogy elmondja neki, ki fogja herélni ha kezet emel az Akadémiára - mondjuk ennek kicsi az esélye, de annyi fura manfréd van Európában. Akkor Gulyás Gergely majd bejelenti, hogy bár teljesen alaptörvénykonform ha személyesen Habony Árpád lesz a fedezőmén a Lótani Intézetben, és Rogán Cilike döntheti el melyik tér lesz Hilbert és melyik Moszkva - de hülye vicc - és elvileg akár meg is úszhatja az Akadémia. De ez nem rajtunk múlik, hanem az aktuális manfrédon.
https://orulunkvincent.blog.hu/2019/06/02/orban_viktor_mi_magyar_emberek_buszkek_vagyunk_onokre_tudosainkra_es_a_magyar_tudomanyos_akademiara
június 03. | 18:53
előzmény: #25451  signal2
#25452
Az ügy még a 2014-es választási kampányban robbant ki, amikor Juhász Péter számos olyan ügyet hozott nyilvánosságra, amelyben Rogán Antal polgármesterként hozzájárult ahhoz, hogy a piaci ár alatt adjon el a kerület lakásokat, épületeket. Juhász Péter – aki egyúttal V. kerületi képviselő is volt – azt állította, hogy Rogán Antal bűnöző és bűnözőkkel üzletel. Kijelentette, hogy az V. kerület volt polgármestere, Rogán üzleti kapcsolatban állt Portik Tamással, a magyar alvilág hírhedt alakjával. 
A bíróság első fokon azt mondta ki, hogy a szabad véleménynyilvánítás érdekében a politikusi személyiségi jogokat kell korlátozni, Rogán pedig nem igazolt olyan érdeket, amit a bíróságnak szem előtt kellett volna tartani. A Kúria indoklásában megismételte a vélemény-nyilvánítás szabadságának alkotmányban védett terjedelmét, és hogy az értékítéletek fokozott védelmet kell, hogy élvezzenek a közügyekkel kapcsolatban.  
    – A bíróságnak nem a felperesek szubjektív sértettség érzéséből kell kiindulnia, hanem külső objektív szemléletmódot kell alkalmaznia
– írta a Kúria.
A felperesek, így Rogán Antal és az önkormányzat pervesztesek lettek, ezért kötelesek az alperesnek a felülvizsgálati eljárási költséget is megfizetniük. 
    – Joggal neveztem bűnözőnek Rogánt a Kúria szerint is 
– jelentette be Juhász Péter az ítélet után Facebook-oldalán.  
Hozzátette, hogy Rogán minden jogi fórumon próbálkozott, hogy lemossa magáról, hogy bűnöző, de nem ment neki. 
L: Vagyis Rogán nem tudta bizonyítani az ártatlanságát!
június 03. | 18:41
előzmény: #25445  lancaster
#25451
Elég problémás egy ilyen döntés. Ez ugyanis tényállítás, ha tényleg így hangzott el, amely nem került bizonyításra, és így valótlan tényállítás, ami alkalmas a becsületsértésre. Szerintem arra a szintre kellene eljutni, hogy aki hazudik, rágalmaz, becsületet sért, az legyen megbüntetve, még akkor is, ha véleménynek álcázza. A visszaesőket pedig keményen kellene büntetni. Pl. internetes oldal elsötétítése, mint a árdióknál, magas pénzbírságok, szakma gyakorlásától való ideiglenes eltiltás.
június 03. | 18:29
#25450
„Ez így nem párt! Ez így csak egy degenerálódó belterjes klub, ahol a politikai témakészlet elapadt, s jobbára az itt-ott fellelhető apróbb krajcárok után kapirgálunk” – ezzel a szokatlanul erős kritikával illette az MSZP-t az Európai Parlamentből kibukó Szanyi Tibor hétfői nyílt levelében, miután pártja alig több mint hat százalékot kapott az EP-választáson. A politikus erősebbnél erősebb kifejezéseket használva osztotta ki Tóth Bertalan pártelnököt, a Párbeszéddel való szövetséget, valamint a szocialista párt elmúlt időszakát. A csalódott Szanyi egyúttal egy mozgalom létrehozását is felvetette, és azt is, hogy elindul az MSZP elnöki tisztségéért. 
június 03. | 18:16
előzmény: #25446  lancaster
#25449
bárgyú
június 03. | 17:37
#25448
Pár hónapja Debrecenben jártam és beszélgettem rokonokkal, ismerősökkel és ismeretlenekkel is.
Szinte mindannyian emlegették KL régi polgármestert, de összevissza beszéltek. Volt aki azt mondta, hogy Lajos 10 százalékot kért zsebbe az önkormányzati megrendelésekből és volt aki szerint huszat. Vagy összevissza beszéltek vagy pedig tényleg 10-20% közötti összegekről van szó. Azt senki nem tudta és firtatta, hogy ebből mennyi megy a pártkasszába.
Lajos masszív alkoholista.
Elmondták, hogy Lajos válni akar, de  választások előtt ezt nem lehet.
(mellesleg minden évben van valami soros választás vagy népszavazás) és ráadásul az asszony nevén van a vagyon jó része. A felesége állítólag egy úszónővel állt össze. Mindenki ugyanannak az olimpikonnak a nevét említette.
Tudjuk, hogy egy kereszténydemokráciát építő rendszer esetében, a családok évében mindez lehetetlen, de vegyük észre, hogy a fidesznek olyan közegben kell helytállnia, ahol ilyen aljas pletykákra is fogékony a jónép.
június 03. | 17:18
#25446
Fergetes dunai hajótörés-bulit hirdetnek Ferihegyen a turistáknak, korlátlan italfogyasztással...  
L: Pontosan mint a fidesz szavazók, tapsikolnak, hogy Orbán kirabolja a magyart!!! Gusztustalanok!!!
június 03. | 17:09
#25445
Döntött a Kúria: lehet bűnözőnek nevezni Rogán Antalt 👍😀
június 03. | 17:06
előzmény: #25442  bigyula
#25444
Kicsit erősítik is a forintot, hogy jó sokan vegyenek állampapírt, ezzel be is csalják a nép jó részét a kelepcébe... ezeknek egy forintot sem szabad oda adni, szét fogják inflálni a forintot.
június 03. | 17:06
előzmény: #25442  bigyula
#25443

Rákosiék legalább megmondták, hogy mire kérik, nem csak úgy jót akartak tenni a dolgozóval.
http://www.bedo.hu/kepek/adat/plakat/12/0050.JPG
június 03. | 16:58
előzmény: #25441  goldi
#25442
Megy ez: köteleznek arra, hogy vegyél államkötvényt. Magyarul köteleznek arra, hogy adj "kölcsön" az államnak...
június 03. | 16:55
#25441

"A kormányzat tehetne egy ajánlatot a foglalkoztatónak, hogy a következő évek bértárgyalásainál nagyobb bérnövekedésre csak akkor kerülhessen sor, ha a munkabér-átutalás pillanatában a foglalkoztatók egy bizonyos összeget nem közvetlenül a dolgozóknak fizetnek, hanem a dolgozó megtakarítási számlájára utalnak" Ezt bevenné a gyomruk, még a fizetések egy részét is ellopnák!
https://24.hu/kozelet/2019/06/03/megtakaritas-asz-elnok/?fbclid=IwAR1twyFrp_Dv-hrTazN7W8D7GQZ0VkEaKafOxg4o-IW0wRxVO872jTAfujY

Topik gazda

firn
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE