1956 - Mit láttak, hallottak, olvastak akkoriban az AGYMOSOTTAK a kormánymédiában?
Tegnap lazacot vacsoráztam kaviárral. Finom volt, talán meg is kellene venni az éttermet, majd teszek egy javaslatot a nálam lévő vagyon felett rendelkezőnek.
Kifele menet idős bácsi (lehet, hogy vén trotty volt, nem volt egyértelmű, hogy a választásokon melyik pártra szokott szavazni) kérdezte ezt egy kivezényelt rendőrtől.
Vajon mit láttak, olvastak 1956-ban a kormánymédiában az agymosottak?
Régen is így működött a rendszer:https://444.hu/2020/03/02/leveleket-szerzett-meg-a-politico-a-magyar-kozmediaban-mukodo-cenzurarol Nem szabad olyanról írni, amit Orbán Viktor nem hagy jóvá!
Hatalmas trükkel kerülné ki a Fidesz a plakáttörvény kétharmados részét
link
Az 1950-es években is csak az állampárt gondolatait kellett a nép tudomására hozni!
Nahát talán a bilderberg csoport az meg mind bébicsősz és csak meghívottakkal hajlandó együttműködni!
Fel kellene nekik olvasni Rákosi elvtárs leveleit, hogy megnyugtassák magukat, jó úton járnak a követésében!
Orbánnak Erdogan után Putyint és Lukasenkát is sikerült üdvözölnie Kínában
link
A FIDESZ követői, választói 2017-re már tisztán láthatják, hogy kikké váltak az elmúlt évtizedek során. Ideje lesz elővenni Rákosi elvtárs beszédeit!
Az oroszok szeretete örök!
Szijjártó szerint a magyaroknak azt üzeni a történelem, hogy nincs okuk félni az oroszoktóllink
Talán a történelemérettségin is arról kellene a diákoknak értekezniük, hogy milyen sok jóság áradt az oroszokból a magyarok felé az elmúlt bő 150 évben! A pontozás meg mehetne a szerint, hogy mennyire képesek dicsérni az oroszokat!
Nem volt még elég az OROSZOK dicséretéből?
Folyamatosan reklámok mennek, Moszkva meg nem hisz a meséknek! Pártalapon , vagy magánszorgalomból kell az orosz történelmet outsidereknek csemegézni?
Kéretlen és senkit nem érdekel!
Orbán nem volt hajlandó elítélni a konkrét vérontásra felszólító Bayer Zsoltot
link
Kádár János se ítélte el az 1956-os kormánymédia hangadóit, miért is tette volna?
Putyin egy 1927-es Pravdával lepte meg egykori KGB-főnökétlink
Putyinnak mikor van a születésnapja? Kíváncsi vagyok, hogy Orbán Viktor mivel lepi meg Őt!
TV2 Tények: Soros megölte volna az anyját
link
1956-ban még nem volt TV2 tények. Akkor az ilyen híreket más kormánymédiumok közvetítették az arra fogékonyak részére.
Vajon ki az az országvezető, aki már 29 éve úgy sorosozott, mint ma Orbán Viktor?linkKádár János: Soroshoz című versét előadja Orbán Viktor!
Egy a rendszer!
Véletlenül egy 1955-ös Szabad Nép cikk jelent meg a Magyar Időkben
magyaridok.hu/velemeny/feszegetik-pofonoslada-tetejet-1592548/
linkMagyar fiatalok!
Ismerkedjetek meg azzal, milyen komoly munka volt az igazság hirdetése az 1950-es évek közepén!
Sok-sok munkája fekszik a mostani kormánynak abban, hogy minél hitelesebb képet tudjon a mai fiataloknak bemutatni az 1950-es évek kormányzati problémáiról!
Ilyen az, amikor már csak a gyűlölet tart össze egy pártot!
Szerintem pedig baromi sokan nem tudják, hogy miről szólt, hogyan történt és a kormányok akik, azóta voltak semmit sem állítottak az eseményekkel kapcsolatban, csak annyit, hogy "hősök voltak". Én a Kopácsi könyvből ismerem az alapvető kontextust és annak összefüggéseit, mert nyilván nem éltem akkor. Azt kell, hogy mondjam, a legértelmesebb leírás és nagy részét el is hiszem. De ezzel pont azt árulom el, hogy "elhiszem", tehát nem tudhatom. Mindesetre az idősebbek akikkel beszélgettem erről nem mondtak ellent a könyvnek.
A médiumok alkotják a médiát.
A kormánymédia is médiumok összessége. Így volt ez 1956-ban is, és így van ez 2017-ben is.
Azt jól tudjuk, hogy 1956. miről szólt, és hogyan tálalta az eseményeket az akkori kormányzat.
Kiváló viszonyítási alap ez a későbbi kormányzatok megítéléséhez!
1956 - Mit láttak, hallottak, olvastak akkoriban az AGYMOSOTTAK a kormánymédiában?
Kifele menet idős bácsi (lehet, hogy vén trotty volt, nem volt egyértelmű, hogy a választásokon melyik pártra szokott szavazni) kérdezte ezt egy kivezényelt rendőrtől.
Vajon mit láttak, olvastak 1956-ban a kormánymédiában az agymosottak?