tényleg! már emlékszem.....de nekem ez a 3szög ezt mutatta.....az előtő meg mást....
:s
.igaz ezek csak rajzok, és vonalak....ki mit lát bele.....ehhhh, de sokat kell még tanulni!
akkor mi? lehet (sőt biztos) nagyon rövid időtávot nézek...ráadásul az Elliot-hoz sem értek, de eddig mindig bejött amit mondtál....te hogy látod? mi alakul?
:) Van volatilitás. Megnéztük az eső csatorna tetejét 23900-as hatival. Meg gondolom pár stopot kivettek. Enyémet nem, mert csak visszavételem van a rendszerben lent.
engem csak az zavar, h az emlitett ereszkedő 3szögbe, maci piacon, felülről kellene az árfolyamnak az alakzatba lépni....vagy rosszul tudom? itt meg pont aluról lépet be....
Semmi különös, mozog az árfolyam le-föl, ahogy általában a tőzsdén szokott! ))
Törölt felhasználó2010. 05. 14. 14:58
Esik a BUX, még nem heverte ki a pánikot
Borús a hangulat a részvénypiacon, délelőtt több mint 1 százalékos mínuszba került a pesti tőzsde részvényindexe. Néhány délutáni adatközlés talán változtathat a trenden.
Forrás: Origo 2010-05-14 13:36
Gyengülés után az amerikai adatokra várnak a tőzsdék
Az ázsiai csökkenés után az európai indexek is mínusszal nyitottak, a BUX is enyhe csökkenésben. Az amerikai bankok elindult ügyészségi vizsgálat, illetve a...
Forrás: Gazdasági rádió 2010-05-14 11:36
1012 határidő
ELSŐ!!!!