Nem tudom mi lesz ebből, de csúnyán felhúztak mindent. Majd meglátjuk, ha valamely politikus mond egy szépet/csúnyát, akkor milyen reakció lesz. Hírtv adja pl a parlamenti mókát.
... egyelőre azt is sikerként értékelem szétrongyolt idegeminél, hogy nem dobtam el 24k felett újabb giga bukóban, hanem minimáis nyerőt realizáltam. Igazából a 23,5k-s eladás volt hiba kedden?.
Az "húzta" az egészet le. Most ettől megszabadultam, és moöst ülök türelmesen?, mint a pók a hálójában.
Az első bux botlásra ráugrok du.
Császtok, eddig tartott a türelmi tőlém, 635-ön zártam egyelőre a short-ot.
Köszönöm szarvasvadasz úrnak az elliot-ot, és a lelki biztatást (és milegyen-nek), soda-nak a lelki b@sztatást :) (igazad volt teljesen, magam is felismertem a szindrómákat magamon).
du.-án 14:30 körül visszanézek, hátha sikerül a kis nyerőt elégetnem :)
tömés-tömögetésez csak....egy isnerős mondta-hogy broker körökben az a tény-hogy a sok-sok nyomtatott bankó nem fogja engedni sni a rv-ket.....hát meglátjuk.....én véleményem-hogy amikor leszúrt 994 pontot....no oda még a nyáron le fogunk menni....ha néhány alap beáll arra a lefelé mutató irányba lesz itt limites pánik-mindenhol...persze csak szvsz sz.
a vicc az, usa esik, otit nem engedik esni... usa megáll, sőt talán egy picit nekirugaszkodna egy kis felpattra, a kicsikt próbálnának belevenni... otit nekiállnak tovább önteni... ááá..
1012 határidő
ELSŐ!!!!