A nagy forgalom mögött valami rejtély húzódik. Délelőtt komolyan vette valaki. Nagy a titkolózás. A biztos informátorom is csak annyit mondott: valami bejelentés készül... Tudtok valamit? Mi lehet a dolog mögött? Melyik cég volt a jellemző vevő?
tudna valaki phylaxia ajánlati könyvet adni? itthonról valami nem működik nekem :( elég 3 sávban, nem kell az 5 segítségért előre is le vagyok kötelezve :)
suhanó zöld árnyalat - ez a mai nap, kicsit vissza minden, aztán Paff, a bűvös sárkány. Én nem veszek semmit, nem is érek rá komolyan figyelni. A phy szerintem nem tud kitörni, de pár forintot hozhat! (úgy értem, per részvény :))
Én nem tudom mi a jó + a rossz, de nem kőll nekem Synergon. Majd 450 alatt esetleg. Viszont a Phylaxia nagyon ígéretesnek tűnik. Szolidan bele is csíptem...
Nem tudok szó nélkül elmenni ama tény mellett, hogy a syni micsoda pörgést produkál 450-ről visszazárkóztában :)
Törölt felhasználó2003. 06. 24. 13:34
Üdv mindenkinek! 3 kedvenc papírom is alapos zuhanásba fogott az elmúlt napokban (pplast, rába, syni)... Nagy bevásárlások lesznek itt kérem! :) Figyeltétek ezt az előbb? Valamelyik broki rázúdult a piacra... (ppt felnyomta - pp talán a legizgalmasabb, bár nem tudok dönteni - mind3 fenti papírban hatalmas jövőt látok! :) Zárás előtt még jövök, jó kereskedést!
A Közgázon doktorálok. Ott is szoktam javítani TDK dolgozatokat. Jelenleg a Népszabadságnak (is) dolgozom. OKJ-s diplomamunkákat bírálok el. Marketing és reklámmenedzser szakon.
TIPPSAROK