sztem csúcstalálkozó lesz.. de hogy mikor ezt nemtom - valószínűleg a krimi választások után mert ekkor várható a feszültség csúcsa, ha nem lesz akkor nagy gáz van....
mert jöhetnek a további gazdasági szankciók a ruszkik ellen, az meg nagyon nem jó a ricsinek (se)
"piacok száguldani fognak"...úgy érted, hogy a 3800 már a "száguldás" eredménye lesz, vagy csak a megnyugvásé...? Mert nekem 3550-3800 nem tűnik nagy száguldásnak...mondjuk egy 5000 ftos kivásárlási ár, az már inkább :-)))
Egyelőre nem tudtak újabb csúcsra futni az amerikai indexek, amiben a profitrealizálások mellett rengeteg vállalati hír is szerepet játszott. A legfontosabb hír mind közül, hogy megszűnik a Freddie Mac és a Fannie Mae jelzálog finanszírozó társaságok, amelyek az amerikai lakáshitelek 60%-áért felelnek. A szenátus banki bizottságának tegnapi tervezete szerint a bedőlt hitelek veszteségének első 10%-át a magánpiaci szereplők viselik majd. A kormányzati garanciát pedig a Szövetségi Jelzálog Biztosító (FMI) veszi át. A társaságok részvényei a bejelentésre lefeleződtek.
most minden volatilis, főleg nálunk (2 hónapja esünk zsinórban)- tehát óvatosan még mindig... de megnyugvásnál (krimi választásokig nem várható) 3800 körül lehet sztem a reális ára
igazi megnyugvás csak akkor várható, ha csúcstalálkozó lesz - eu, usa és ruszkik,
egy ilyen hírre a piacok száguldani fognak
jó reggelt!
kamion már túráztatja a swapmotort .. forint is elég gázos... aranka napos kitöréssel kecsegtet....daxl futik leszúrtak a nyolcas nyitásnál 9240-ig
Ellepték az orosz katonai konvojok a Krím-félsziget útjait. A páncélosok kompon és partraszálló hajókon érkeznek Oroszországból. Becslések szerint már csaknem 20 ezer orosz katona vesz részt a Krím-félsziget megszállásában. link
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?