Engem mostmár a Pannyval kapcsolatban a jelen jobban érdekel, mint a jövő. A jövő attól kezdve foglalkoztatott mióta először vásároltam belőle. Azóta - noha nem olyan ütemben, mint ahogyan akkor gondoltam -, szépen növekedett a cég és a részvény ára is emelkedett. Ami csalódást okozott az az, amikor már a kovid előtt kezdték pedzegetni, hogy milyen nagy lehetőség van a megújuló energiákban és ehhez képest mára a Panny növekedése megállt. Senki nem vonja kétségbe a foszilis energia hordozók felhasználásának környezetre gyakorolt káros hatásait és azt, hogy át kell állni szélre, napra, föld hőre, termál vízre. (A nukleárist inkább hagyjuk!) A Pannergy már akkor lépett, cselekedett amikor nem volt ez még annyira egyértelmű. Mára - noha az üzleti érdekek (olaj, gáz monopóliumok) bezavarnak, de világos, hogy ők a múlt és nem a jövő. A Panny amit jelenlegi struktúrájával ér, azt a célár számomra megtestesíti. Azt várom, hogy annak a közelébe kerüljön, de még nagy a különbség a jelenlegi és a célár között.
PANNERGY