Ha a vezetőséget lecserélik. Ezeket a kisbefektetők nem érdeklik és az sem nagyon, hogy a tőzsdén előbbre lépjenek. Kommunikàciójuk a kötelezőségre korlátozódik, kényszernek élik meg a tőzsdei jelenlétet.
A vezetésnek a felelősége, hogy a MVM-et, mint nagytulajt hagyta, sőt segítette bagóért kiszállni. A vezetésnek tartani kellett volna magát ahhoz a közgyűlési megállapodáshoz, hogy aukción vagy normál tőzsdei kereskedésben vesz 1,5 milliárd Ft-ért saját részvényt. Kijátszottak bennünket- kicsiket. Levajazták a vételt az MVM-mel, minket meg faszra tettek! Te ezt nem látod?
Részvényesi vagyon növelés? Én mi vagyok? Én nem vagyok részvényes? Az én vagyonom nőtt szerinted? Mert a számlavezetőm kimutatása szerint a PannErgy vonatkozásában csökkent! Neked nőtt?
Nem tudhatod, hogy mi miatt esett. Simán lehet a nemzetközi hangulat miatt. Azaz ahogy eadták az indexkövetö alapokat a befektetök, úgy csökkentették a kitettséget ebben is. Az biztos, hogy az srv - mégha nem is kedvezö, hogy nagytulaj száll ki - azonnal növelte az egy részvényre jutó részvényesi vagyont. ès minden további srv-nek is ez lesz a hatása, ha az fair value alatt történik.
Esetleg annak aki életében most először akar beszállni a Pannyba. Vagy annak, aki eladta 1600 fölött és most visszavenné. De annak aki tartotta, folyamatosan vette, a mostani helyzet nem jó, mert a cég sumák akciója miatt esett a tőzsdei ára több mint 200Ft-ot részvényenként. Te erre számítottál? Örülsz annak, hogy 1670-ről, most 1430? Persze tudom: most nem, de majd..!
Te legalább magadra ismertél! Én nem osztom ezt a véleményt. Hogy miért nem jobb? Elég ha ránézek a jelenlegi árara és el is dönthető, hogy nekem ez az akciójuk igen rosszat tett. De ha ez nem lenne elég, elgondolkodhatok azon is, hogy a nemlétező osztalékot mire költhettem volna.
Még jobb lett volna ha bejelentik az aukciós srv-t és lett volna 200-300Ft emelkedés és még a forgalom is megugrott volna, amivel visszakerülhetett volna a BUX indexbe.
A nagyokosok hogy erősködtek tavaly, hogy az osztaléknál sokkal jobb a saját részvény vásárlás! Most persze nincsen annyi vér egyikőkük pucájában sem, hogy ideálljon és ide beírja, hogy igazam volt és tévedtek!
Azt is megfigyeltem, hogy amikor felszúr, akkor szinte minden fórumozó biztos benne, hogy nem fog már visszaesni, hanem rövid időn belül eléri az otp-s célárat. Persze erre még sosem volt példa. A visszaesésre annál többször.
El akartam engedni, több mint fél éve van bent eladási megbízásom 1950Ft-on a 4600 db-os törzs állományomra. De mivel annyira biztató és kecsegtetőnek látszók voltak a kilátások vettem még hozzá. A Ti topikotokban is azt írtátok folyton-folyvást, hogy ha van pénzetek veszitek, bővítitek. Aztán azt is írtátok, hogy nem képzeltétek volna, hogy 1600 alatt még lehet venni. Na, ezután vettem még 3100 db-ot 1590-ért. Aztán felment 1675-re is. És vártuk a saját részvény vásárlást és linkelte vcsmate a kedvező geometriáról szóló híreket (bár azoknak a Pannyhoz semmi köze nem volt). Át kell értékelnem a részvényről, a cégről és a cégvezetésről alkotott véleményem. 1950 alatt azonban nem szívesen adnám el! Tudod fair érték stb. Várom a csodát. Köszönöm, hogy feldobtál egy lehetőséget és kifejthettem álláspontomat! Neked is sok sikert a további gyűjtéshez, de méginkább az eladáshoz!
Itt valamit valakik nagyon elrontottak! Ez ma is piros, amikor minden zöld! Tavaly év végéhez közeledve, bízva a saját részvény vásárlásban az idei év legbiztosabb részvényének tartottam. Még 1590-en is vettem. És most mi van? A BUX-ból a figyelmeztetés és a türelmi idő után törölték, a nagy 1,5 milliárdos saját részvény vásárlási akcióra - az MVM-vételre - esett, növekedés nincs, osztalék nincs, még a miskolci lemélyített kút üzembe helyezése sem került bejelentésre. Talán Pécel körül kutathatnak, furkálhatnak majd, ha akarnak. A részvény ára meg a pincében, én meg lesek, mint hal a szatyorban. Rossz döntés volt az idei vásárlás. Hogy a régebbiek miatt összességében nyerőben vagyok, az egy dolog. De ez a részvény egy bizonytalan, érdektelen papírrá válását mutatja a hetente vcsmate által belinkelt "hurrá geotermia" ellenére!
Kedves vagy, köszi! (Dodót még a Nap topikból ismerem. Megnyilvánulásai alapján az értékrendemben azok közé tartozik akik társaságát a való életben kerülném.)
Bocs csak most láttam Oldrider Ur, most értem haza.Ne foglalkozz veluk, engem meg mindig Tokucizott az a Dodo...kb mindenki az én klonom volt.Tudom rosszul esik, de mindenféle ember van, átgázolnak a másikon.Udv és Jo éjt.
Nem mertek írásban megnyilvánulni? Még a felhasználó neveteket sem meritek vállallni, miután engem konkrétan megvádoltatok, hogy salaxx topikjában klón formájában irkálok? Mîért tettem volna ilyet? Hétfőn írtam a topikotokban Tokának! Hibáztam, hogy abba a topikba tettem be a lábam, melynek alapítója az anyámat amerikai katonák kurvájának nevező topikgazda salaxx! Keressétek vissza a bejegyzését!
A mínuszolóktól kérdezném, hogy azon kívül, hogy én számukra undort keltő, utálatos öregember vagyok, akkor én trollkodtam a topikjukba TBR7 név alatt? Az én rovásomra kell azonnal írni, hogy vannak akiknek eltér a véleménye a többségétől? Csak én állhatok ennek hátterében? Pont én, akinek jelenleg 8 ezer db Panny részvénye van?
"bitKain ma, 17:05 TBR7 likvidálva lett? Mégis klón volt?" Nem, nem volt az, igazad volt, nem az én klónom volt! Fogalmam nincsen miért likvidálták, illetve egy olyan topikban, ahol a topik alapító, egyben moderátor egy salaxx felhasználónevű illető, ott bizony mindenki a kitiltás sorsára juthat!
PANNERGY