Köszönjük Gaab-nak a képviseletet és a gyors infókat emailben! Sajnos van aki nem értékeli a KGY-t, tegnapi 760 után csúnya ez a 738. De a téteket megtettük, várni kell :)
Ha állami támogatást szeretnénk, az nem azt jelenti, hogy már csak a következő EU-s ciklus keretében kiírt pályázatból juthatunk hozzá, vagyis leghamarabb 2021-től? Vagy van ilyesmire más forrás?
Csatlakoznék én is hozzád, nagy köszönet gaabnak és persze az 55 kisbüffencsnek akik összeálltunk!!!A beruházás támogatásának politikai hátszelére pedig én nagyon jó esélyeket látnék, ha tényleg igaznak bizonyulna az MVM kissebbségi betársulása!
+ ezúton is köszi gaabnak, hogy szabadidejét nem sajnálva ismét megszervezte a képviseletünket és én megköszönném azoknak is, akik beálltak az ügyünk mögé
Középtávon 2 új kút - de egyelőre gaab 2 mondatos összefoglalójából ennyi az infó, nem ismerem a kontextust, időtávot, de kellett ez a 2-3 szó, hogy balanszírozza a kedvemet. Este a részletekből többet tudunk meg. Innentől egyéni vélemény: én is az akksigyárra vagy a bmw pletykára gondolnék
Törölt felhasználó2018. 04. 27. 14:31
Előzmény:
törölt hozzászólás
Figyelés kevés ha nincs vevő. Inkább adják szórják sem mint vennék
Miskolcon mi a sztori tulajdonképpen? Eddig annyit tudtunk, hogy 30%-kal növelni akarják a kivehető vízmennyiséget erősebb szivattyúkkal, de más plusz beruházásról eddig nem volt szó.
Győrben a matekot nem feszegetem, de jobb vízadó réteg megcélzása vastagabb csövekkel az a jelenlegi két kúthoz képest nem 20-25%-os kapacitás bővülés, hanem akár 100, de mindegy, úgyis hamarosan kiderül.
PANNERGY