"ezt sosem értettem miért jobb 80 FT al drágábban venni. :D de majd elmagyarázzátok :D"
Nos, 400-500 zónában beragadva bármit mondhattál, illetve vehettél, hiszen esélyed sem volt a kiugrásra... beírtál vagy 50 célárat különféle időkben, még csak a közelében sem volt soha... a fundás- és/vagy TA témákat meg jobb ha nem is említem, hiszen abszolút nem vagy járatos benne... szóval kedves fórumtárs, az esélytelenek nyugalmával azt írsz amit akarsz, de a tőzsdéhez és benne a Panni mozgásához lövésed sincs... viszont az eltelt évek és sok-sok false kitörés után egyszer neked is lehet "igazad" !
:D
Egyetértek Veled, már párszor eljátszották ...mi meg gondoltuk, hogy majd most...Akkor OK, ha tartósan 4oo fölött marad...ez az a színt ami fontos. Novemberben az összeset 41o-re betettem eladásra, de csak 4o2-ig vették!! Nem tudom mi lenne a jó megoldás???!! Nejem mindig azt mondja, hogy venni bármikor tudsz!!!!
Ez nagyon tetszik, hogy nagy tételekkel felülről pufferelik, alulról meg veszik. Pontosan így indult meg az FHB is anno, 400 Ft alól és 1000-ig száguldott.
PANNERGY