"...Emiatt jelenthet megoldás a termálvíz szélesebb körű felhasználása: ma már Miskolcon a hőenergia 47 százaléka, de Hódmezővásárhelyen a távfűtésben használt energia 90 százaléka származik földhőből, vagyis ahol van erre lehetőség a geotermikus energiára kell építeni. A fenntartható geotermikus energiafelhasználás alapvető követelménye, hogy a felhasznált vizet visszasajtolják a termálvizet adó rétegekben - ami viszont a költségeket növeli..."
így van de a lábvíz csak egyszer használatos ))) amit vettem 310 és alatta nem is rég a fűtési rally és csőd(!!) dumára
kicsit kilocsoltam a hajrá gyorsjelentés makikra fele még meg van, áztatóvíz ))
itt a tavasz, a jó idő, pancsika ilyenkor lancsika ))
Csak nyugodtan,akkor nem hibázol annyit! :)
Az különböző energia áraknak igenis min.közvetett hatásai kellene,hogy legyenek egymásra,az más kérdés,hogy itt nem jelentkezik közvetlen. /számomra ez azt is jelenti,hogy a PE-t már annyira aláértékelték,hogy hatalmas olajár esésnél sem mozdult/nem fel/ hanem lefelé!
Viszont ha emelkedik a fosszilis energiák ára akkor már itt is ideje lenne javuló értékeket mutatni!
itt esetleg Q1 után lehet valami de akkor meg uborkaszezon következik de szerintem a tisztánlátás végett jövő ilyenkor lehet egy tartós fellllfelé fordulat az árfolyamban. itt sajnos a legnagyobb rizikófaktor a cég vezetése és lehet, hogy a nagyobb büfik megvárják az idei évet, hogy a menedzsment próbál-e valamit mutyizni az idén.
PANNERGY