A csövek a pályától északra vannak, Gödöllőtől nyugatra. 140-nel robogva geotermikusnak tűntek, de reggel alaposabban megnéztem, és szimpla falúak, tehát nem szigeteltek, nem hiszem, hogy a cég más fajta csövekkel dolgozna, mint Miskolcon. kb 50cm átmérőjűek, tehát nagyobbak is. Akit érdekel, lőttem pár képet telóval, át tudom küldeni. Valszeg semmi közük a PE-hez, de akkor nem tudom, minek pakolták oda.
SZVSZ itt gyűjtögetés folyik. Lökik lefelé az árat a stoppok szépen nyílnak, amiket felszívnak. Minél több részvényt próbálnak összeszedni a nagyobbak. Ha piacin csinálnák (f)elrepülne az ár. Így szépen csorogva lehet gyűjtögetni...
Fel kell jelenteni őket infó kiszivárogtatásáért,akik közel vannak hozzájuk olyat tudnak amit mi nem. Emlékezzetek vissza az átadás óta esik folyamatosan,na vajon miért? Még ahhoz is hülyék,hogy ne feltűnés nélkül csinálják.
de akkor kinek jó ez szerinted?
folyamos likvidálásnak már szerintem vége, de akkor is dobálják be pár 100-as 'pakkokat' szinte limitre. Ahogy felment az előbb 316-ra egyből a semmiből bedobott egy 'váza' 2x500db-ot 305-ért és egyből megjelentek a 304-305-ös eladók, akik egyből eltűntek (1perc alatt), ahogy felugrott 312-re...
Meddig szívóznak még itt szerintetek???
"""""Reggel körbeszimatoltam a csöveknél, az M3 mellett, amikről korábban írtam. Megnéztem a fóti út felől, és sajna nem dupla falúak, szóval vaklárma volt...:-("""
Jól értem, hogy nem az eredeti helyén akarják majd folytatni..M3. és/vagy 30-M31 kereszteződés. Gödöllő nyugati oldal..?!!???
PANNERGY