Azért ez az önkéntes árkorlátozó dolog picit sántít. :D Telekomos vagyok, nem csak részvényes, de felhasználó is. Tapasztalatom szerint, az árkorlátozás arra vonatkozik, hogy a meglévőt nem emeli. Lejárt a hűségidőm, kötök új szerződést. A "régi" 2 éve kötött csomagom már nem él. Nem baj, van helyette új! Kb ugyanazt tudja mint a régi. Csak 2000 ft-al drágábban.
Igen, jogos, ez most eszembe se volt, pedig régebben ezzel is kalkuláltam. Az elmaradt tavalyi emelés a tavalyelőtti inflációval, meg az idei emelés a tavalyi inflációval is aktuális lesz. Remélem meg is tudjuk lépni.
Plusz én még számítok arra is, hogy függetlenül attól, hogy ki nyeri a választásokat az "önkéntes" árkorlátozás is megy a kukába. Ha a Tisza nyer akkor tuti, de szerintem ha a Fidesz akkor is. Több bevétel, több adó.
Nekem az AI azt okoskodta ki, hogy februárban nem nagyon kerül be semmi, csak a súlyokat módosítják, inkább májusban számítsunk rá. Mondjuk így az április-május-június elég sűrű lesz: választás+közgyűlés+q1+osztalék+MSCI+SRV
Az Equilor naptára alapján február 10-én lesz MSCI felülvizsgálat. Jó lenne, ha addig 2000 fölé kerülne és ott is tudna maradni. Ha bekerülne az indexbe szerintem a nagy alapok is elkezdenék venni.
Mtelekom