No akkor: auf wiedersehen Meine Liebe Mtelekom!... sutty a csomag 3/4 része... 1/4 rész bizodalmam van egyenlőre az októberi 600 fölötti matávra... Danke schőn! ... momentan kaufen wir PMÁP :-)))
192 millió a forgalma, az elmúlt egy hónapban ugye jelentősen megnőtt a forgalma a korábbihoz képest, a napi 300-400 millió az egy jó átlagos forgalom, ma is ott vagyunk arányosan. A sok locsogás lényege nem csak kis büfik vannak jelen szerintem:):)
Nagyon furán megy kis forgalommal...:) Olyan érzésem van, hogy a kisbüfikkel húzatják felfele! hmm A két célár 120-125%-a 596, ameddig el szoktak menni a BLUE-k. Felette való fordulás, inkább nagy lendületnél szokott történni. Kivétel mindig van, de olyan még nem volt, hogy ne legyen korrekció! :) Az én biztonsági határam 575-585 volt a sárga sáv! Koatinak mondanám, hogy a ta szerint 630-ig benne van! Nem megy szembe senki semmivel, csak ...! 😃
Most 590.Mi lesz ha az 594-en is átgázol? Megmondom: A korrekció elmarad.
Törölt felhasználó2023. 10. 10. 12:49
hihetetlen mikor beirtam idén 600 lehet még magam is optimistanak tartottam magam:_)) azt mr itt vagyunk..a kapuban..jövőre 800 ra saccolom - annyit ér mint a 4ig bármikor...
Mtelekom